Е36is проблеми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 136hp.01"
- Мечтае да кара: E60 535D
Е36is проблеми
Здравеите колеги имам две питания относно моята Е36-ца.Първото е че сутрин като я запаля и тръгна отзад се чува едно странно виене като на тролеи което продължава около 5-7минути след което спира,през останалата част от деня и няма нищо само сутрин много странно.И второто е че от време на време мирише на бензин усеща се както вън така и вътре в купето,гледах я отдолу никъде не се вижда да има течове.Ако някои има идея за какво става въпрос да изкаже своето мнение,благодаря предварително.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
Колегаа това за бензина и при мен го има Но само когато пълня резервоара до горе ... в гаража ми така мирише чее имам чуството че половината бензин вече е на земята И аз съм я гледал от всякаде и никакъв теч няма Но като изгоря 10 15 литра и спира да мирише АЗ си го обснявам че е някакъв одушник на резервоари ли незнам ... или може би като карам и се плацика и затова мирише Може и да греша незнам ... 

Клякам с 200 стаам с 300 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Това дето мирише при пълен резервоар е от уплътненията под задната седалка, на бензиновата помпа и другия капак...като е пълен резервоара, пуска от тях и става гьолчета под седалката...махни я и напълни до горе и гледай кво става 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Е36is проблеми
4oki написа:Здравеите колеги имам две питания относно моята Е36-ца.Първото е че сутрин като я запаля и тръгна отзад се чува едно странно виене като на тролеи което продължава около 5-7минути след което спира,през останалата част от деня и няма нищо само сутрин много странно.И второто е че от време на време мирише на бензин усеща се както вън така и вътре в купето,гледах я отдолу никъде не се вижда да има течове.Ако някои има идея за какво става въпрос да изкаже своето мнение,благодаря предварително.
На старата ми Е30-ка виеше диференциала по същия начин. Все едно тролей карах. Най-много се чуваше на първа предавка след потегляне от място. По инерция не се чуваше.
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 136hp.01"
- Мечтае да кара: E60 535D
значи това за бензина го оправих,свалих седалката и гледам в капака на резервоара яко бензин,помислих че маркуча е скъсан и го смених да ама не като запалих колата, извираше бензин от накраиника където влиза маркуча свалих целия поплавък и спуканото го залепих с епоксидна смола сложих го и сега няма проблеми.Остана да оправя и виенето,но трябва да намеря малко време.
8 мнения
• Страница 1 от 1