Имам ел. проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Имам ел. проблем
Колата ми е Е36 купе,в началото на годината акумулатора започна да пада през няколко дена и си мислех,че е от студеното тогава време.Зареждах си го и пак го слагах.Но времето се стопли и той продължи да пада.Смених го с друг стар акумулатор и историята се повтори на няколко пъти.Отидох при 2 различни ел. сервиза (с най-добро ренуме във Варна).Мериха ми всички кабели и токове и нищо не откриха.Нямаше оттечка.Купих си нов акумулатор с двойно по-силен пусков ток,отколкото се препоръчва за Е36.Месец немаше проблеми и си палеше,но вчера пак беше паднал.И историята започва пак да се повтаря.Ако някой може да ми даде съвет...,че вече не знам какво да правя

- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
Не може да няма някакъв консуматор
.Отивай пак на "жичкаджия"(ако не можеш да си измериш сам консумацията).Ще ти дам няколко причини за "умирането на батерията":
1.Осветлението в багажника
2.Осветлението в купето и "жабката"
3.Кофти вързана аларма
4.Кофти вързана музика
5.Кабелите на багажника и вратите(най-вече на шофьора)
6.Таблото с уредите(при мен беше това)
7.Окъсена намотка в стартера(дано не е това)
8.Окъсени кабели по пода на колата от към шофьора(за това си сложи хубави предпазители за да изгарят те,а не инсталацията)
И още много за които не мога да се сетя сега.
П.С.:Не ти помогнах много маи...

1.Осветлението в багажника
2.Осветлението в купето и "жабката"
3.Кофти вързана аларма
4.Кофти вързана музика
5.Кабелите на багажника и вратите(най-вече на шофьора)
6.Таблото с уредите(при мен беше това)
7.Окъсена намотка в стартера(дано не е това)
8.Окъсени кабели по пода на колата от към шофьора(за това си сложи хубави предпазители за да изгарят те,а не инсталацията)
И още много за които не мога да се сетя сега.
П.С.:Не ти помогнах много маи...

a
колега според мене е генератор, не зарежда и тогава акомулатора се разрежда много бързо, нека да ти го проверят.
Няма начин да няма начин
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: a
pinko_23 написа:... според мене е генератор....
Ами щом нямаш отечка в нищо консумиращо ток значи е от генератора
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И аз съм със същия проблем от година някъде ама не ми прави впечатление понеже всеки ден карам колата ... Иначе уставя ли я 2-3 дена край , а това е нов акумулатор за 220 лева на няма и година 

I'm slowly drifting

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
DirtySouth написа:И аз съм със същия проблем от година някъде ама не ми прави впечатление понеже всеки ден карам колата ... Иначе уставя ли я 2-3 дена край , а това е нов акумулатор за 220 лева на няма и година
Мнее виж той колегата нема отечка а май генератора му не зарежда, а при тебе щом ако я оставиш без каране няколко дена и пада значи е отечка.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- gangsterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Touring '98
- Мечтае да кара: M6 Convertible
Баща ми имаше на пежото такъв проблем и мното време не можеха да разберат от кво е. Накрая се оказа, че е от изправителя на тока.
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
ами пичове днес я оставих на сервиз и ми казаха че проблема е в някоя слаба връзка,защото сложиха акумулатор от тяхната кола и пак нямаше и контакт даже.Дано да се окажат само клемите или някой по-лесен кабел,че иначе...
мерси все пак за мненията
мерси все пак за мненията
8 мнения
• Страница 1 от 1