За уплътненията...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
За уплътненията...
Колеги, имам проблем с уплътненията на купето (тези обикалящи стъклата) - изгорели са от слънцето.
Чувал съм, че е кофти смяната им. С какво да ги "излекувам" - някаква боя черна да ги мазни или...
Който може да помага
Чувал съм, че е кофти смяната им. С какво да ги "излекувам" - някаква боя черна да ги мазни или...

Който може да помага

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Пробвай с течен глицерин.Пази да не горят и ги държи меки и еластични.Гадното е, че трябва да ги мажеш по-често.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ми то не е кофти, ама на купето за разлика от седана това е мултифункционално уплътнение (врати, стъкла) и доколкото проверих последния път е 200-тина кинта цялото, за една врата. Самата смяна незнам дали е трудна. аз лично имам забележки по вътрешната тапицерия но е част от уплътнението всъщност, и се отказах за козметичен мини-дефект да давам 200 кинта 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
GVT написа:Има такива спрейчета за гумените уплътнения,но не трябва да се сещаме за тях само когато ти се напукат уплътненията.
Така дойде колата от Германия...

- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
уплатнения
колеги,куде мога да си намеря щипки за тези уплатнения под предния прозорец.още един въпрос уплатненията от е36 318и стават ли на 318тдс комби,благодария предварително
7 мнения
• Страница 1 от 1