машинка на централното

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

машинка на централното

Мнение от pinko_23 » 28 Фев 2008, 19:50

колеги здравейте имам проблемче с машинката на централното от около месец, като заключа колата с алармата шофьорската врата не се заключва трябва пез задната да заключвам и после да пускам алармата, дали може да се поправи или трябва нова машинка, говориме за е-36
Няма начин да няма начин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 28 Фев 2008, 19:58

Алармата заключва ли останалите врати, защото машинката на шофьорската врата е "управляваща" и обикновено алармаджиите вързват там сигнала на заключването (ако алармата не е оригинална)
Провери и дали заключва с ключа и дали не задържат някъде щангите под кората на вратата

ентусиаст
Аватар

Мнение от pinko_23 » 28 Фев 2008, 20:11

tsb_bg написа:Алармата заключва ли останалите врати, защото машинката на шофьорската врата е "управляваща" и обикновено алармаджиите вързват там сигнала на заключването (ако алармата не е оригинална)
Провери и дали заключва с ключа и дали не задържат някъде щангите под кората на вратата

алармата заключва останалите врати, алармата не е оригинална, заключва с ключа без проблем
Няма начин да няма начин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 28 Фев 2008, 20:46

Дано колегата няма против да попитам и аз нещо в темата му-имам проблем(а може и да нямам)-заключването отвътре,централно на всички врати става от предната пасажерска врата.Тъй като сложих алармата в деня,в който взех колата-не съм опитвал без да имам аларма-това нормално ли е или алармаджиите са разменили някой кабел на централното и би трябвало да мога да заключвам всички врати от шофьорското "пипонче®",не от предното пасажерско?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 28 Фев 2008, 20:57

незнам дали е разменил нещо ама аз тази аларма от година я имам и всичко почна преди месец от време на време не се заключваше и след известно време въобще, днеска ходих при алармаджийте и те ми казаха, машинка, ходих при едни други те все едно са телепати и без даже да я види ми вика"купи си машинка" та искам да знам дали е възможно да се поправи и каде може. и дали е възможно нещо да се направи
Няма начин да няма начин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 28 Фев 2008, 21:12

Колега конкретно за машинката виж тази тема

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%ED%EA%E0

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 28 Фев 2008, 23:15

Не се коси, сваляш кората и гледаш какво става с тая машинка, и да не вземеш да се изръсиш в дару кар, че ще ми купиш и на мен машинка от там, за машинка една от 7 лв. върши идеална работа от пазара, бързо и лесно се монтира.

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 28 Фев 2008, 23:29

колега свалях гледах пробвах ама не работи, май е за смяна в дару са кам 150 кинта което много, я кажи сега от каде си взе ти такава машинка
Няма начин да няма начин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NikiNikolov » 29 Фев 2008, 10:26

Здравей, отиваш на първия пазар-битак, т.н. наречен, все на някоя сергия има автоаксесоари, вземаш една машинка, после преди да я монтиран /на ориг. маш. главата е правоъгълна и влиза в жлеб/ та взимаш една пила от най-малките да може да влезе в дупката на ухото на новата машинка и го разпилваш в двете посоки еднакно, това го прави бавно да не я счупиш, и после вкарваш ухото в първия /предния/ зъб на жлеба, другото са двата крепящи болта, надявам се, че алармата ти бачка с два кабела, ако не може да се справиш обади се, ще помогна.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NikiNikolov » 29 Фев 2008, 16:25

За ПИНКО, какво стана с машинката има ли развитие ?

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 29 Фев 2008, 23:55

колеги благодаря на отзовалите се с идеии, има развитие колега и то ще да е нова машинка, ще се копува самоче кам вторника, щото старата нестава. :D
Няма начин да няма начин

Назад към E36