Проблем Климатроник-Парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем Климатроник-Парно
Колеги сега когато се позатопли времето се сблъсках с един проблем!Та значи въпроса ми е -Колата ми е климатроника със врътките-Обаче сега климатроника не го пускам защото имам ремък и ролка за смяна-а пускам самият вентилатор със степените и поставям двете врътки на най-долно положение(На студено) и по принцип би трябвало да вкарва въздух със външната тем. обаче всъщност си влиза топъл въздух и още по странното е че от ляво въздуха е леко хладен а от дясно направо горещ-а иначе и двете врътки са врътнати на студено-Какъв е проблема?????Питам защото брат ми има същата кола само че със парно без климатроник и сега във това време като завърти врътката на студено си влиза въздуха с тем. която си е от вън-Но при мен не става както вече споменах-От какво може да е???
Благодаря Предварително
Благодаря Предварително

Клапи, Моно клапан..
Проблемът може да е в клапите на парното и/или моно клапана със двете бубинки. След като си отстраниш проблемът с ремъка провери си работата на климатроника .Ако е студено на 18 градуса както обикновенно и от двете зони, моно клапанат е ок .http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=18
Това е линк със моно клапана.При брат ти е с една бубина и при него е малко по различно.Този клапан е пдоста проблемен.
Пиши какво е било.
Това е линк със моно клапана.При брат ти е с една бубина и при него е малко по различно.Този клапан е пдоста проблемен.
Пиши какво е било.
Това с климатроника ще го оправя в най-скоро време -И искам пак да те помоля да ми пратиш този линк за моно клапана защото не ми излиза както трябва и като влеза в страницата немога да го намеря-Ако ти си намерил точно страницата я копирай и я качи чрез URL.А преди малко бях в колата и ръчках по регулажа на клапаните от врътката-И се оказа че когато духа на предното стъкло е така както бях обяднил(от ляво леко хладно от дясно горещо) А като врътнах струята на предните(челните духалки и тези на жабката) от всичките излизаше хладен въздух?????Колега Благодаря за информацията 

3 мнения
• Страница 1 от 1