Проблем с лампа на таблото (Компакт)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 sedan 2.0D
Мечтае да кара: e46 M3

Проблем с лампа на таблото (Компакт)

Мнение от hip_hop_joe » 23 Фев 2008, 0:05

тази вечер като излизах ми светна лампичката за накладките пак преди 5 месеца ,че даже и по малко сменях накладки и датчици . И работата е там че като натисна докрай педала на спирачката лампата огасва ??? някой да е имал такъв проблем и забелязах че при запалена кола педала беше малко по твърд от обикновеното.
КОЛАТА Е е36 КОМПАКТ !!!
мерси колеги предварително !!!!!!!!!! :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от X5_criminal » 23 Фев 2008, 0:27

Колкото и да не ти се вярва ония ден смених накладките + предния датчик и всичко се оправи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всичко е фантазия

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е61 535d & e53 3.0d

Re: Проблем с лампа на таблото (Компакт)

Мнение от pimienta M3 » 23 Фев 2008, 1:30

hip_hop_joe написа:тази вечер като излизах ми светна лампичката за накладките пак преди 5 месеца ,че даже и по малко сменях накладки и датчици . И работата е там че като натисна докрай педала на спирачката лампата огасва ??? някой да е имал такъв проблем и забелязах че при запалена кола педала беше малко по твърд от обикновеното.
КОЛАТА Е е36 КОМПАКТ !!!
мерси колеги предварително !!!!!!!!!! :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Аз не съм ги сменял а са ми за смяна и от време на време и светии икатро натисна до краи се угасва.... ама ми се е случвало 3пъти макс колега !!! Нз от какво е ама педала не ми е ставл по твърд :!:
I FEEL MTASTIC !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 sedan 2.0D
Мечтае да кара: e46 M3

Мнение от hip_hop_joe » 23 Фев 2008, 13:30

как да разбера накладките найстина ли са за смяна или нещо датчика се е прецакал ? защото колата спира доста добре , няма никаква разлика откакто съм ги сложил новички !!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Назад към E36