БМВ 318 ИС до 5000??????възможно ли е???или е менте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Фев 2008, 18:54

ми нека мойта да ми е излязла 14++ бона, и нека ми е гадно че от почти 2 години не ме е оставяла на пътя, и не съм писал нито една тема 'помощ проблем'. имам 2 теми за водна и бензинова помпа, за които не знаех в началото а се оказа че едва ли не са консуматив направо. пък който е взел на далавера за 2-3-4 бона перфектната кола - честито.
само погледнете темите преди 2007-ма, и след това като паднаха митата. особено подфорума е36 стана СМЕШЕН, ПЪЛНА ПОДИГРАВКА за мен, чета го през ден само да се дразня - пълен е с ПРОБЛЕМИ писани за ебати далаверските коли. нищо странно за България... но може би аз съм сбъркан, кой знае

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 22 Фев 2008, 19:01

t0sh написа:ми нека мойта да ми е излязла 14++ бона, и нека ми е гадно че от почти 2 години не ме е оставяла на пътя, и не съм писал нито една тема 'помощ проблем'. имам 2 теми за водна и бензинова помпа, за които не знаех в началото а се оказа че едва ли не са консуматив направо. пък който е взел на далавера за 2-3-4 бона перфектната кола - честито.
само погледнете темите преди 2007-ма, и след това като паднаха митата. особено подфорума е36 стана СМЕШЕН, ПЪЛНА ПОДИГРАВКА за мен, чета го през ден само да се дразня - пълен е с ПРОБЛЕМИ писани за ебати далаверските коли. нищо странно за България... но може би аз съм сбъркан, кой знае

колега, аз мисля че винаги по скъпото излиза по евтино, но все пак на приятелката ми бар и си взе е 36 за 8 бомбета на 20 декември-е от тогава този човек има минати не повече от 600 километра-от сервиза не излиза то помпи то моторчета то неоткриваеми проблеми-еми какво да ти кажа-всичко е късмет!!!аз си харесах едно бмв дето му свалих цената до 6 бона и мисля да е то!!!за да може каквото и да правя да не съм толкова набутан колкото него а и да имам пари за евентуален ремонт!не да дам една камара пари(всичките си) и накрая да се чудя какво да правя и как да правя кола която е за 9 бона а иска да наливам още...няма как!!!каквато и кола да взема тя все си е на 12 години и си иска неъното!!!МОЕ МНЕНИЕ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Фев 2008, 19:29

А какво стана с местенето на двигатели и колата за 4000?Все едно.
БМВ искаш или не искаш, висока или ниска продажна цена, на 15 или на 5 години - е кола, която изисква много пари. Дали ще е за сервизи или за качествени консумативи-ти избираш. Много пъти се е писало във форума-ако не можеш да си позволиш високи разходи - не си взимай подобна кола. Аз например ценя колата си, и това че е на 15 години не ми пречи да и слагам масла за 300лв., да и сипвам само скъп бензин и да и купувам само оригинални части. За 3 месеца откакто имам 316ката всичките ми разходи по нея минаха половината от продажната и цена. И смятам, че понеже аз се отнасям добре с нея и я глезя-тя ми се отплаща :)

За колегата, който писа за търга в Ибей-ами немци...незнам...никога не съм уважавал тоя далавераджийски манталитет, който го имаме българите...някак насадено ми се струва.Точно това мислене,което колегата/бъдещият изрази-ще си купя за 4000,пък ще я пипна оттук оттам и тн...личното ми мнение е че това си е чисто и просто цигания.Хем да е евтино, хем да е БМВ няма как да стане!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Re: БМВ 318 ИС до 5000??????възможно ли е???или е менте

Мнение от l-s » 22 Фев 2008, 19:38

mitak_88 написа:
ивчо3 написа:
mitak_88 написа:утре мисля да гледам бмв 318 ис за 6 бона но сега ми предлагат същото за някакви си пари които не надвишавали 4900!!!и била с мн добър двигател и ходова част!!!възможно ли е това???

Има и за под 4000 лв. По мое мнение за 6000 лв. модел 1995, или 1996 е читаво горе-долу. Перфектната Е36 318is от 1996 година не трябва да е под 7500 лв. Само това, дето си гледал за 4900 лв. да не се окаже нов внос от Италия. Но всяко правило си има изключения.

ТРЯБВА ДА ТИ КАЖА ЧЕ МАЙ Е ОТ ИТАЛИЯ?

УЖАС :mhihi: :mhihi:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TroLchO » 22 Фев 2008, 19:40

моето бмв е 92 г пален stok кви пари да му тарся 325 ТД като му е сменено сичко по ходовата + ремонтирана реика и помпа ааааааааа няма драскутин няма забележка ?
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 22 Фев 2008, 20:26

koyota написа:
biko написа:Аз мисля 4е е по добре да е колата на екстри и да е ефтина аз бих си взел кола за 4000 и с останалите 2000 2500 да си я направя както на мене ми харесва.Аз по принцип съм си намерил БМВ от италия 316и купе с кожи климатроници абе всичко и мисля да си купя едно 318ис катастрофирал внос от германия и да си прехварля двигатела и колачването и каквото ми хареса и после да го закарам на някоия морга и да си взема някои лев за останалото и пак да сум под 6000лв.доста коли в плевен се направиха така игра4ка е 1-2 месеца но пак след това не пипа6 с години се пак си сменил сичко :D

Така ли се правели колите в Плевен :D А имаш ли представа, че от 16-та няма как да минеш на 18-ка или по-мощна без сериозни модификации!

мисля 4е сам я правил тази работа и съм запознат колкото до плевен ми повечето да правим си колите и не крием каво е правено по тях за6тото са коли по на ........ години .тука в плевен можеш и за 3000лв да си вземе6 Е36 копе.А сега се замисли за кола на 15г коко пари трябва да струва колкото и да е хубава.В КОИ ВЕК ЖИВЕЕМ
само най-добрите умират млади

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 22 Фев 2008, 20:47

biko написа:
koyota написа:
biko написа:Аз мисля 4е е по добре да е колата на екстри и да е ефтина аз бих си взел кола за 4000 и с останалите 2000 2500 да си я направя както на мене ми харесва.Аз по принцип съм си намерил БМВ от италия 316и купе с кожи климатроници абе всичко и мисля да си купя едно 318ис катастрофирал внос от германия и да си прехварля двигатела и колачването и каквото ми хареса и после да го закарам на някоия морга и да си взема някои лев за останалото и пак да сум под 6000лв.доста коли в плевен се направиха така игра4ка е 1-2 месеца но пак след това не пипа6 с години се пак си сменил сичко :D

Така ли се правели колите в Плевен :D А имаш ли представа, че от 16-та няма как да минеш на 18-ка или по-мощна без сериозни модификации!

мисля 4е сам я правил тази работа и съм запознат колкото до плевен ми повечето да правим си колите и не крием каво е правено по тях за6тото са коли по на ........ години .тука в плевен можеш и за 3000лв да си вземе6 Е36 копе.А сега се замисли за кола на 15г коко пари трябва да струва колкото и да е хубава.В КОИ ВЕК ЖИВЕЕМ

страх ме е и да си помислям какво е преживяло и колко годишно ше е това купе за 3000 лева :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 22 Фев 2008, 21:09

ми цената определя качеството но :mhihi: купуваш яздиш докато му сабереш бумбетата после каско и му събираш рогата :mhihi: :mhihi: :mhihi: и така до следващото.Има и скъпи но неси заслужава за кола на толкова години и незнаино колко километри да се дават една камара пари и като ги дадеш почваш да наливаш още а особено купета-та са карани леко и разумно неса виждали завои с вратите на пред.По дяволите тия хора имат повече писти от колкото в българия паркинги.
само най-добрите умират млади

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 22 Фев 2008, 21:41

biko написа:ми цената определя качеството но :mhihi: купуваш яздиш докато му сабереш бумбетата после каско и му събираш рогата :mhihi: :mhihi: :mhihi: и така до следващото.Има и скъпи но неси заслужава за кола на толкова години и незнаино колко километри да се дават една камара пари и като ги дадеш почваш да наливаш още а особено купета-та са карани леко и разумно неса виждали завои с вратите на пред.По дяволите тия хора имат повече писти от колкото в българия паркинги.

Мани ти тия работи. Имаше едно тука във форума от 98-ма със всички екстри сребриста 320-ка за 10 000 като от завода и късно го видях, иначе да го бях отнесъл. То толкова ми излезе ис-ката от 93-та и все още расте :mhihi: А като искате кола за 4000 търсете орли :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към E36