проблем с заключване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: проблем с заключване
doks написа:Здравейте колеги имам проблем с заключването на вратите;когато заключа с дистанционното или ключа вратите се отключват сами след 2секунди заключвам втори пьт и вече няма проблем;има ли някой представа от каде идва проблема;предварително благодаря
Имах аболутно същия проблем.
И установих че като махна машинката от багайника която неработи както трябва проблема се оправи.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
Бутони на врати
Колеги, извинявам се за тъпотията, ама на Е36 къде са бутоните на предните врати, огледах цялата рамка, не видях бутони, да не би да са в тях, при мене до като карам ми присветва плафона, не е от бутоните на задните врати, защото ги изолирах.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
И при мен прави така:заключвам и след 1-2сек. се отклъ4ва сама или пък обратното и за белязах 4е това не6то го прави само и единствено когато ми отлабне акумолатора,понеже си отива и все го 4акам да се срине напулно и да си купя нов.Заредя ли го проблема с отключването из4езва,може да е странно но при мен 100% е от акумолатора:)
Re: проблем с заключване
ludia написа:doks написа:Здравейте колеги имам проблем с заключването на вратите;когато заключа с дистанционното или ключа вратите се отключват сами след 2секунди заключвам втори пьт и вече няма проблем;има ли някой представа от каде идва проблема;предварително благодаря
Имах аболутно същия проблем.
И установих че като махна машинката от багайника която неработи както трябва проблема се оправи.
Точно, и на мен машинката на багажника не ми работи нещо както трябва. Когато е отключен багажника и заключа с алармата, след 1-2 сек. се отключват и вратите. Когато е заключен багажника обаче, няма проблем. Според мен обърни внимание на това, ако все още не си

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2