Проблем при паленето сутрин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
пиши че имам подобен проблем и немогат да го разберат от какво е, вече къде ли не ходих. само форума ми остана като надежда 

Но това не е всичко!!!!!!!! Като отидох оборотите на колата нямаха нищо общо със състоянието, в което ги оставих. Преди бяха просто наопаки - ниски при студено, а като загрее към 1000, но без да играят. А сега качвам се и паля и няква луда игра на оборотите от 500 до 2000/това само го бях чувала, ама сега и го изпитах/ абе все едно някой натиска педала на газта!! Питам ги кво става - оправяли жиците, ама нещо не ги дооправили. Не можели да ми кажат къде е проблема! След цял ден стоене при тях!! Най-добре да съм си сменяла целия сноп жици/1200лв!!/ и щяло да се оправи всичко. Викам - миналия път ме убеждавахте, че компютъра ми е за смяна/1500лв!!/ и ако го сменя ще се оправи, а накрая се оказа, че са свещите и два скъсани кабела. И как сега ще ме убедите да си сменя снопа просто не мога да се сетя. Накарах ги да ми върнат всичко в изходна позиция, ама нещо се измъчиха и уж всичко го върнаха, ама на топъл двигател винаги всичко е ОК! На сутринта тръгвам и на всяко изключване от скорост колата гасне - щях да се пребия на един завой - при превключването ми гасне, волана се втвърди и колата спря на диагонал. Добре че карах бавно и нямаше други коли!! Отидох при другия ми майстор и той поне успя да върне горе-долу нещата в изходна позиция. Сега вече незнам къде да отида. Направо ме е страх от тези "МАЙСТОРИ".
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
shnitzer написа:Виж има една дюза на инжекциона някъде от долу,която при студен двигател пръска допълнително гориво за по лесен старт.
Попитах ги за това - не знаеха нищо по въпроса или поне нищо не ми отговориха. Попитах ги за датчиците - дали не е излязло нещо при диагностика - отговориха ми, че всички датчици били на инжекциона!!!!!! Повече просто не питах!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2