помогнете ми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
помогнете ми
Здравейта колеги,аз сам нов във форума и веднага барзам да ви споделя един проблем с моята ''слабост'' /320и комби/.
Изведнаж се оказа че не мога да си отворя багажника по никакав начин,нито с ключа нито с дистанционното на алармата.
Всичко стана ей така изведнъж,вечерта я паркирам а на сутринта не мога да си отворя багажника.Веднага разхвърлях всечките кори от вътрешната страна,но по никакъв начин не можах да стигна до механизма,за да го отворя тоя багажник.Направо побеснях.Мисля че не е от алармата,защото при отключване тя след 10 сек. автоматично пак заключва колата /алармата си е на БМВ-оригиналната/.Мисля че нещо е станало с механизма.
Моля кажете ми как мога да го отворя това нещо.

Моля кажете ми как мога да го отворя това нещо.

Колега първо добре дошъл
Ключалката на багажника е под кората на капака и първо трябва да я свалиш нея (не знам за кои кори казваш, че си ги разхвърлял)
Виж тази схема и долу-горе къде са щипките
Самата брава е No 6 от долната схема и ткато осввободиш долния край на кората на капака, трябва да го отвориш от вътре като дръпнеш лостчето
Успех

Ключалката на багажника е под кората на капака и първо трябва да я свалиш нея (не знам за кои кори казваш, че си ги разхвърлял)
Виж тази схема и долу-горе къде са щипките

Самата брава е No 6 от долната схема и ткато осввободиш долния край на кората на капака, трябва да го отвориш от вътре като дръпнеш лостчето

Успех

Благодаря ти за бързия отговор,колега.
Но ако имаш схеми за комби ще сам ти по благодарен.А по въпроса за корите-не мога да махна точно тия които са в близост до механизма.Просто при затворено положение нямам достап до самите щипки на корите.И за това искам да отворя някакси багажника,но не се сещам как.Може би ми трябва спец по ключалки.
Благодаря пак.

Колега въведи VIN-а (последните 7 букви/цифри от номера на шасито) в полето на сайта от този линк и ще ти излязат точно частите за твоята кола
http://bmwfans.info/original/
http://bmwfans.info/original/
4 мнения
• Страница 1 от 1