въпрос за окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за окачване
случея е следния:ходих в сервиз да си сменям маслото и момчето дето ми го сменя ми подхвърли че са ми заминали биалетките и е хубаво да се сменят.не ги смених веднага че имах други давания,но наскоро отивам в друг сервиз за облужване на окачването и там ми казаха че биалетките са си добре
иди ги разбери тия майстори
та въпроса ми е как да разбера дали са за смяна или не?
какви са симптомите и как се усещат при шофиране?
благодаря предварително

та въпроса ми е как да разбера дали са за смяна или не?
какви са симптомите и как се усещат при шофиране?

благодаря предварително

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Според мен биалетата не е от първите неща които си "заминават" по окачването. Възможно е в първият сервиз да са имали впредвид нещо друго....,шарнир...,най лошото да ти вземат парите.
Все пак и ти можеш да ги поогледаш, ако имаш канал. Долу гумената втулка не трябва да е премазана,а отгоре е шарнирче, което не трябва чак да хлопа от хлабината в него.
Все пак и ти можеш да ги поогледаш, ако имаш канал. Долу гумената втулка не трябва да е премазана,а отгоре е шарнирче, което не трябва чак да хлопа от хлабината в него.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
смени си биалетки, шарнири накраиници е така за спорта не са много пара
аз докато не я карам сега това правя няма значение какво е състоянието на тези работи аз ще ги смена и като отида на път да знам, че нама да се шчупи.

аз докато не я карам сега това правя няма значение какво е състоянието на тези работи аз ще ги смена и като отида на път да знам, че нама да се шчупи.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ми незнам още 2 месеца и изтича наказанието за книжката и между времмено си сменям всичко така или иначе си е над 20 000км при мен и хубава профилактика не вреди 

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Le Transporteur написа:Според мен биалетата не е от първите неща които си "заминават" по окачването. Възможно е в първият сервиз да са имали впредвид нещо друго....,шарнир...,най лошото да ти вземат парите.
това е така ако е с късата биалетка-дългата и от двете страни е с шарнирче и повече се прецаква

BMW-маниак

12 мнения
• Страница 1 от 1