фарове ИнПро - реглаж и смяна на цвета
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
фарове ИнПро - реглаж и смяна на цвета
Здравейте колеги, някой знае ли как мога сам да регулирам фаровете си, горе долу къде трябва да светят и кое е доброто ниво, че сега светят малко високо.
Знаете ли дали може да се смени цвета на ринговете на оригинално ИНПРО, примерно с по бяла светлина?
Предварително благодаря.
Знаете ли дали може да се смени цвета на ринговете на оригинално ИНПРО, примерно с по бяла светлина?
Предварително благодаря.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: фарове ИнПро - реглаж и смяна на цвета
Biggy написа:Здравейте колеги, някой знае ли как мога сам да регулирам фаровете си, горе долу къде трябва да светят и кое е доброто ниво, че сега светят малко високо.
Предварително благодаря.
За реглажа има едни вратки от лявата и дясната страна на фара...като го погледнеш от горе...със шестограмче се вартът.Иначе за смяна на цвета на ринговете НЕЗНАМ!Колегите в друга тема бяха писали че имало кру6ки некви по 1,2вата или нешо ткова...

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
Врътките ги видях и стях регулирам, но не ми е ясно докъде да ги сваля, те имат и хоризонтален реглаж. Явно ще трябва да посетя СБА за реглаж.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Не се излагай,сложил си фарове за 540лв а пестиш 10лв за реглаж...отиди в СБА или сервиза на Д&Н там ще си свършат работата 

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:Не се излагай,сложил си фарове за 540лв а пестиш 10лв за реглаж...отиди в СБА или сервиза на Д&Н там ще си свършат работата
Не е въпроса в парите колега, много работа имам, а никакво време, за това питам, не щото ми е кеф да въртя шестограма в тоя студ. Все пак мерси.
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
civic написа:аз не мога да разбера що си ги купувате тия фарове пък после искате да им сменяте цвета
щото сега с ксенона ми се размина цвета, за това
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
братле може имам три цвята .едната струва 10 лева от цвета които искашBiggy написа:Здравейте колеги, някой знае ли как мога сам да регулирам фаровете си, горе долу къде трябва да светят и кое е доброто ниво, че сега светят малко високо.
Предварително благодаря.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Biggy написа:civic написа:аз не мога да разбера що си ги купувате тия фарове пък после искате да им сменяте цвета
щото сега с ксенона ми се размина цвета, за това
Да си мислил ... Са продавай ксенона ... Или вземи едни обикновенни фарове и CCFL очички

I'm slowly drifting

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
fedoracore написа:братле може имам три цвята .едната струва 10 лева от цвета които искашBiggy написа:Здравейте колеги, някой знае ли как мога сам да регулирам фаровете си, горе долу къде трябва да светят и кое е доброто ниво, че сега светят малко високо.
Предварително благодаря.зала универсяда има магазин на филипс
-
11 мнения
• Страница 1 от 1