Горката кола чака
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- NikolaiSTRA
- Потребител
-
Горката кола чака
Значи имам едно BMW325tds E36 1995г. Нещо не е наред с него(не иска да запали). Пробвах да заредя акумолатора обаче пак не стана. Забелязах че като пробвам да паля (като върти) тече малко бензин от двигателя. Загубил съм и теглича освен това и не мога да я закарам на сервиз, а се е видяло че сам не мога да я оправя. Вече около месец не е в движение и се чудя какво да правя. Живея в София жк.Малинова Долина. Някой ако има някаква идея как мога да си разреша проблема ше черпя 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като за начало се уточни...бензин ли тече или нафта...после си погледни подгряващите свещи,ако не са те...долей нафта във резервоара...напоследък доста колеги почнаха да се оплакват,че когато нивото падне под 15литра и колата не иска да пали...и като за финал,да ти услужа ли с кука за теглене да се закараш до някой сервиз ако не ти се занимава сам да я правиш? 

- NikolaiSTRA
- Потребител
-
о
хах верно че пълна глупост съм писал
нафта... и си има достатъчно нафта. ако знаеш някой майстор дето ходи по адреси
и да разбира от такива дизелови bmw-та

- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
NikolaiSTRA написа:И как да стигна до там? Къде се намира?
намира се м/у симеоново и драгалевци(от симеоновско шосе на дясно и на 500-1000 метра от лявата страна)

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Щом като изтича гориво докато въртиш със стартера, значи не отива до впръскващите дюзи и няма как да запалиш. Виж от каде точно е теча, оправи го и трябва да запали.
Още нещо доста хора които се качват от бензинова на дизелова кола забравят да изчакат да подгрее и тогава да въртят със стартера.
Още нещо доста хора които се качват от бензинова на дизелова кола забравят да изчакат да подгрее и тогава да въртят със стартера.

- NikolaiSTRA
- Потребител
-
Значи колата има теглич само отзад и трябва да я дърпан назаден. Далеч ли е тоя сервию СуперДизел и дали земат много пари.? Че съм се запътил на там утре 

10 мнения
• Страница 1 от 1