проблем с климатроника на 318тдс97г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- plamenpenis
- кандидат ентусиаст
-
проблем с климатроника на 318тдс97г.

- Victor Stefanov
- Потребител
-
- Кара: e39 525da touring
- plamenpenis
- кандидат ентусиаст
-
аз го усе6там по карането как се влку4ва и изклу4ва на моменти. а когато карам на по високи обороти си духа както триабва. едва ли е фреон
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
plamenpenis написа:аз го усе6там по карането как се влку4ва и изклу4ва на моменти. а когато карам на по високи обороти си духа както триабва. едва ли е фреон
нищо не ти пречи да идеш до някои сервиз и да видиш дали ти е пълен

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Почти 100% съм сигорен че е фреон
Като караш на извънградско охлаждането на изпарителя е по добро и затова духа по студено а градско неще щот много загрява изпарителя това са стари климатици които вече имат по някой друг изпуснал семеринг и веднъж годишно си имат нужда от допълване
Ходи да ти фулират климатроника някаде и всичко ще е наред но си избери по хубав сервиз за да ти направят точно налягане и сичко ще е ОК
Като караш на извънградско охлаждането на изпарителя е по добро и затова духа по студено а градско неще щот много загрява изпарителя това са стари климатици които вече имат по някой друг изпуснал семеринг и веднъж годишно си имат нужда от допълване
Ходи да ти фулират климатроника някаде и всичко ще е наред но си избери по хубав сервиз за да ти направят точно налягане и сичко ще е ОК

Който се стиска после яко писка
5 мнения
• Страница 1 от 1