За хората с газов инжекцион!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
За хората с газов инжекцион!
гори ли ви бензин ?
в смисъл нормално да гори ама колко?
за 300 минати километра от който докато загрее на бенз ми е изгорило 10 лирта бенз.
като го смятам по 5 км на ден на бенз... 12-13 дена
горе долу толкова
но интерисува ме и при вас ли е така?
в смисъл нормално да гори ама колко?
за 300 минати километра от който докато загрее на бенз ми е изгорило 10 лирта бенз.
като го смятам по 5 км на ден на бенз... 12-13 дена
горе долу толкова
но интерисува ме и при вас ли е така?
4 8 15 16 23 42
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Бате ти го каза сеедно е друг климатичен пояс .. Иначе по темата кво да кажа палите колите на бензин и работят на бензин обикновенно докато не са загряли така че тоя разход си е нормален 

I'm slowly drifting

DirtySouth написа:Бате ти го каза сеедно е друг климатичен пояс .. Иначе по темата кво да кажа палите колите на бензин и работят на бензин обикновенно докато не са загряли така че тоя разход си е нормален
Забелязвам, че повечето напоследък казват "еми кво да кажа по темата" А иначе на базата на моите сравнения аз се изказах.. Почти всяка седмица се прибирам в Пловдив и виждам кво е и как е

The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E
T.H.U.G L.I.F.E
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Не виждам кво ти пречи като се изказах по темата ... А ти продължаваш за това аз спирам 

I'm slowly drifting

sabi1984 написа:моя е направен да обръща на газ като вдигне 30градуса на антифриза(в края на синята зона)до тогава се кара на бензин,а колата докъто е студена гори най-много смятам сещате се
моя също е направен като мине синята зона да се включва на газ,а разхода според мен си е нормален както каза колегата все пак като е студена тя си харчи най много така че споко,на 2 седмици по 10-15 лв бенц си е нормално да капваш,а то вече си е капване с тия цени.ако пък искате някви корекции да си правите,копувате си един кабел (50лв) го продават копелетата сваляте си софтуера за газовият ви инжекцион един лаптоп и си правете каквито си искате настроики

Трудно ми е да споря с гола блондинка
- dido_demon
- Потребител
-
vybz написа:sabi1984 написа:моя е направен да обръща на газ като вдигне 30градуса на антифриза(в края на синята зона)до тогава се кара на бензин,а колата докъто е студена гори най-много смятам сещате се
моя също е направен като мине синята зона да се включва на газ,а разхода според мен си е нормален както каза колегата все пак като е студена тя си харчи най много така че споко,на 2 седмици по 10-15 лв бенц си е нормално да капваш,а то вече си е капване с тия цени.ако пък искате някви корекции да си правите,копувате си един кабел (50лв) го продават копелетата сваляте си софтуера за газовият ви инжекцион един лаптоп и си правете каквито си искате настроикиаз лично скоро ще го направя остана ми само кабела
Колега много си прав за покупката на кабелчето, пак и хора то нали си знаете, че гасчицата не е много благоприятна за нашите добри немски мотори, и варианта за по-късно обръщане на гас , когато моторът е позагрял до някаква степен се позапазва двигателя

Пък и с тези цени на бенза требва да сме доволни, че изобщо има вариант за по евтино разтриване на возилото

10 мнения
• Страница 1 от 1