ПОМОЩ!!! Голям проблем!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ПОМОЩ!!! Голям проблем!!!

Мнение от kazakoff » 01 Фев 2008, 12:53

Е36-цата ми се срина тотално :( Отначало проблема започна с оборотите на празен ход /чест проблем/, но после започна от време на време да ми загасва в движение. Сега вече върви само от време на време... :bcry: Натискаш газта, колата /както си се изрязва/ изведнъж сякаш се запушва и забива носа. Започва да работи като трактор и не може да вдигне обороти. :banghead: :banghead: :banghead: Сменихме и почти всичко: Стъпков мотор, Дебитомер, Инжекторите барабар с регулатора на налягането, TPS-a на дросела, катализатор няма... Абе, само компа и датчика на вала останаха :banghead: :comp: Двигателя ми е М40. Има газова уредба и проблема е и на газ и на бензин :dunno: Знам, че за газта слагат някаква урутка, дето лъже компа за некви сигнали :uups: . Съмнявам се в монтажа на което, защото газаджиите, както установих впоследствие, са яко некадърни... :banghead: Ако някой има идея от къде и за къде отиват сигналите за тая урутка, да помага, че много се съмнявам точно в свързването на кабелите... :help: :help: :help:
Изображение

Назад към E36