Два бързи въпроса?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Два бързи въпроса?
Карам 93-та 318is coupe и искам да си сложа конфорт модула, но незнам дали има някакви несъвместимости според годината на производство на колата, нито колко ще струва, как се монтира и т.н. Също така съм със средния борд компютър, с час и температура, но дисплея за часа не ми свети. Лампата ли е изгоряла и къде се продават такива, тъй като незнам къде да търся.
Драскайте тук или на ЛС. Ще съм благодарен на всякаква информация.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: Два бързи въпроса?
TiGoNiSh написа:Карам 93-та 318is coupe и искам да си сложа конфорт модула, но незнам дали има някакви несъвместимости според годината на производство на колата, нито колко ще струва, как се монтира и т.н. Също така съм със средния борд компютър, с час и температура, но дисплея за часа не ми свети. Лампата ли е изгоряла и къде се продават такива, тъй като незнам къде да търся.
Относно борда!И на мен ми беше тка с дисплея...сменя се кру6ката...ама нз каква беше...виж извади я и отиди с нея в някои магазин за кру6ки или нещо ткова...ас съм от Видин тъй 4е нз каде да ти препоръ4ам да ходиш...но е от кру6ката!
- mpower81brrr
- Потребител
-
за комфорт функцията
за комфорт функцията мога да ти предложа да докараш колата в сервиза ми и ще ти прегледаме модула и ако се наложи ще го сменим.има и друго...ако някой ти е монтирал алармена система от 30-40 лв тя неможе да въздейства на комфорт функцията!!!
БМВ маниак!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1