Проблем със стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със стъклата
Здравейте.Вчера си купих BMW 320 Vanos Coupe 94г. със Сашо(ludia).Има малки забележки.Като отварям вратите,прозорците не се свалят автоматично.Ще бъда много благодарен,ако някой ми каже как мога да оправя проблема.
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
На Е36 са им бъгави стъклата - най-добре е да си вземеш нови машинки (може и 2-ра ръка), но имай впредвид, че не е само един вида на машинките. В Горубляне има един колега, които се зове Кобра - можеш да му се обадиш - аз от него си взех лятото и съм мн доволен. Номера му е 0888 818836 и 0877 530288.
Успех...
Аааа и честита придобивка - много безавариини километри с нея
Успех...
Аааа и честита придобивка - много безавариини километри с нея

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Бутоните за управление. Разглоби ги, пробвай с други... 

Последна промяна Le Transporteur на 29 Яну 2008, 14:44, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Le Transporteur написа:Бутоните!
Да поясня - на самото купе, където е "механизма" който задържа вратата заключена едно такова черно бакелитено, в което "клюна" на бравата на вратата се захваща.... там има един бутон, който при отваряне на вратата се отпуска и сигнализира за спускане на джама.... при затваряне на вратата се притиска от "клюна" на вратата и джама се вади нагоре (да уплътни по вратата/купето). Виж ги тези бутончета вероятно са се скапали/счупили, ше трябва да ги смениш

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
А по вечната тема: при вдигане, не ще да се вдига като хората, кое първо да проверя ... водачи, моторчетата или нещо друго
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Bloodnoon написа:А по вечната тема: при вдигане, не ще да се вдига като хората, кое първо да проверя ... водачи, моторчетата или нещо друго
Говориш за мудно вдигане, или...
Ако е така работите са много комплексни, като знам колко е фалшива сглобката на целия механизъм. Преглед би ти помогнал, смазване на водачи, шините(вертикалните) по които се движат прозорците, зъбната рейка.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
С нормална скорост се вдигат но понякога както се вдига спира и дори се смъква леко надолу с 1-2см .. мисля, че е до болка познат проблем и доколкото четох из темите 1во водачите, но реших пак да питам за всеки случай
9 мнения
• Страница 1 от 1