ЕЛ.СТЪКЛА !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
ЕЛ.СТЪКЛА !?
Здр.имам следният проблем със стъклото на предната лява врата .Когато съм в колата от копчето за вдигане на стъклото няма проблем,но като включа алармата не се вдигат ???Преди нямаше проблем и сега незнам какжо да правя,вдига се само едното а това което не се вдига прави 2 сантима нагоре и спира,сменил съм щипките вси4ко съм смазал и пак неще???
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Re: ЕЛ.СТЪКЛА !?
NEMEZIS написа:Здр.имам следният проблем със стъклото на предната лява врата .Когато съм в колата от копчето за вдигане на стъклото няма проблем,но като включа алармата не се вдигат ???Преди нямаше проблем и сега незнам какжо да правя,вдига се само едното а това което не се вдига прави 2 сантима нагоре и спира,сменил съм щипките вси4ко съм смазал и пак неще???
Благодаря предварително
Скоро да си разкачвал акумолатора? Това е от Опел форума... момчето има същия проблем като твоя....
Значи слушаи сега какво ми казаха когато поставих моята аларма тя също ми вдига ел.стъклата!Когато ти се наложи да разкачиш акомулатора след поставянето му обратно алармата е изгубила настройките които са и били зададени!За да започнат да се вдигат отново ел.ст стъклата трябва да дадеш контакт или без не си спомням точно и трябва да задаржиш будона на всяко стъкло около 10-15 сек. в горно положение!Надявам се да сам ти бил полезен!
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=24288

2 мнения
• Страница 1 от 1