Май съм за верига :s
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Май съм за верига :s
Колеги от няколко дена като покарам повечко почва да се чува едно стържене.При рязко връщане на газта(най добре се чува на 2 и на 3) над 2к оборота,като почнат да падат оборотите и почва да стърже и веригата(най вероятно)
Искам да питам някой сменял ли е,кви пари е,май всичко се сменя-успокоители,ролки и тн...
Кажете и кви пари горе долу да съм подготвен

Искам да питам някой сменял ли е,кви пари е,май всичко се сменя-успокоители,ролки и тн...

- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Веригата се сменя задължително със зъбните колела. Причината е, че с течение на времето леглата (дъгите) където лягат ролките на веригата се износват и новата верига не ляга плътно върху зъбните колела, не може да се обтегне правилно, износва се значително по-бързо и работи много по-шумно. За обтегачите - коментара е излишен ...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
102 (точно) лв за 2-те вериги и ~170 за банани, успокоители и водачи. По спомени това. Цените са от есен 07.

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Re: Май съм за верига :s
Nightmare написа:Колеги от няколко дена като покарам повечко почва да се чува едно стържене.При рязко връщане на газта(най добре се чува на 2 и на 3) над 2к оборота,като почнат да падат оборотите и почва да стърже и веригата(най вероятно)![]()
Гледай ся и аз имам същия проблем на жената на колата говорих с Никола той ми каза че може да е или вануса или горната верига ама това били малки дяволи, ама то ще си проличи някъде по пътя

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Май съм за верига :s
dqvola666 написа:Nightmare написа:Колеги от няколко дена като покарам повечко почва да се чува едно стържене.При рязко връщане на газта(най добре се чува на 2 и на 3) над 2к оборота,като почнат да падат оборотите и почва да стърже и веригата(най вероятно)![]()
Гледай ся и аз имам същия проблем на жената на колата говорих с Никола той ми каза че може да е или вануса или горната верига ама това били малки дяволи, ама то ще си проличи някъде по пътя
Баце дизеляците немат вАнус, е поне не на тоя етап от развитието си

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
10 мнения
• Страница 1 от 1