колеги имам проблем с моя 318tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
колеги имам проблем с моя 318tds
колеги проблема е следния когато колата е запалена се чува едно чукане какво да правя и от какво може да е това някой ми казват клапани някой други работи и незнам на кой да вярвам благодаря ви предварително ако някой помогне
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Re: колеги имам проблем с моя 318tds
татрата написа:колеги проблема е следния когато колата е запалена се чува едно чукане какво да правя и от какво може да е това някой ми казват клапани някой други работи и незнам на кой да вярвам благодаря ви предварително ако някой помогне
Здравей
колега дай повечко информация, за какво чукане иде реч
когато е студена или топла, на място на високи обороти и т.н
то когато не е запалена е редно да няма никакъв шум

Поздрави
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
верига или клапан.......
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
може и амортисьорчето на ремъка да е сдало багажа и от там също се случва да хлопа ама докато не идеш на майстор не виждам как ще разбереш какво точно е 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
тва някой клапан иска да се регулира според мен, с времето им се взима акъла. Майстор, ше ти я направи да мърка стига да я чуе студена и да види къде е хлабината.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
deyan-enchev написа:тва някой клапан иска да се регулира според мен, с времето им се взима акъла. Майстор, ше ти я направи да мърка стига да я чуе студена и да види къде е хлабината.
неса ли хидравлични(саморегулиращи

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
LAST RIDE написа:deyan-enchev написа:тва някой клапан иска да се регулира според мен, с времето им се взима акъла. Майстор, ше ти я направи да мърка стига да я чуе студена и да види къде е хлабината.
неса ли хидравлични(саморегулиращи)
С хидравлични повдигачи са клапаните на М41 да прав си саморегулиращи се, но и регулатора им ако се прецака почват да тракат

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
татрата написа:пичове някой знае ли добър майстор за клапани да я види че ми писна от леваци и как вървят ремонтите на какви цени ориентировачно да знам за какво да се приготвя
От къде си?
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
14 мнения
• Страница 1 от 1