E 36 - решение за пепелника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
mamintaiko написа:хахаха ок щото пепелника не е на оригиналното си място.....меко казано ......................и защото крушките светят слабо- поне на мене ми светят слабо ..........и щото нещо ми се ръчка - това ми е колата за експерименти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но си прав по принцип
колега имах предвид за оригиналния пепелник на е36 моите и на 2-та са изгорели питах в един магазин и ми казаха че нямат ама могат да доставят /не помня цена за жалост/ ама после не сам се сетил да ида да си порачам
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
стига бе баце - срещу втора хирургия на бул Пенчо Славеиков, как се казваше улицата - от Прага не тази зад баня Мадара ами след нея- посока НДК - влизаш навътре в квартала и има едно магазинче на Шкода- една жена продава .Крушката е някакви стинки - и параметрите са същите- купуваш - само крачетата маЙ ще трябва да обърнеш - някои бяХа на обратно - и си готов -аз имам едно пликче с тях ама как да ти ги дам по нета хахахахаха
- lovelyangel.d
- Потребител
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: Каквото Бог отреди само да е БМВ :)
!!!
И аз си палвам редовно в колата и пепелника наистина е много неудобен.Щото съм мъничка и не го достигам
Ако някой има друго решение моля нека сподели,освен това да си монтрам пепелник на Е34-ка ,че жече не се търпи!!! 

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
махаш пепелника и отдолу има два болта - отвиваш ги и цялото гнездо го изваждаш - отдолната страна на гнездото си има място за плафончето на пепелника - махаш плафона и готово............обикновенно обаче тои сам си пада - плафона с лампата де
и тва е - сменяш крушката и свети 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ами първо за моята кола крушката за пепеника е ЗАЕДНО СЪС СТОЙКАТА. Струва 10-тина лева но не е стотинки. Може преди 95 да е отделно крушката, незнам. Смених преди време първо само крушката и не беше полезен опит, след което си я везх със стойката от вари2000.
второ как на високи хора ви пречи подлакътника и ви е неудобен пепелника??? аз съм си като в къщи, елате на ЕКО да ми покажете кое е неудобното че ми стана интересно...
иначе наистина не свети много, но на тъмно се вижда достатъчно добре без да те дразни в периферието докато караш
второ как на високи хора ви пречи подлакътника и ви е неудобен пепелника??? аз съм си като в къщи, елате на ЕКО да ми покажете кое е неудобното че ми стана интересно...
иначе наистина не свети много, но на тъмно се вижда достатъчно добре без да те дразни в периферието докато караш
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2