проблем сус ел.стакло,и давам инфо за авто-тапицер-за варна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
проблем сус ел.стакло,и давам инфо за авто-тапицер-за варна
здавеите колеги.днеска станах поредния БМВ-маниак сус паднало ел.стакло.зна4и както си карам колата из варна ми се пре4у един 6ум-все едно врата-моита 6офиорската е отворена,гледам тя си е затворена.спирам колата гледам стаклото леко е свалено
и вдигам го не6те,забелязах 4е уплатнението по което варжи стаклото е леко при6типано,ре6их даго оправя
оправих го вдигам стаклото сега не6те ,бре ужас
свалих го леко надоло то взе 4е се изкриви на странипо4ти излезе
.така го оставих и тругнах сусс по4ти отворен прозорец ,сус 6апка на главата,сус якето закоп4ано да турся стуклар.направо комедия като спирам на свтофарите хората ме гледат и се подсмихват
9то си бе6е смях-аз навле4ен а стаклото по4ти свалено и излязло.както и дае намерих един маистор-путя за ки4ево там има много стаклари.та зна4и спрях се на пурвия бяха едни пекани-разбрани хора направиха стаклота има няма 1 4ас.имало с4упени някакви даржа4и-сус 4астите и маисторлака 60лв.аз от благодарност им оставих 10 лв дасе по4ерпят 6тото имаха да слагат на един бус които 6те6е да патува за бургас едни стакла.като им дадох парите единия ме извика при него ими показа един тапициран таван-МНОГО БЕ6Е ГОТИН
сус кафеникава кожа тавана бе6е за някакво БМВ сус 6ибедах цената на тавана-тапицеврията 120лв .та разбрах 4е са занимават и сус тапицерски услуги.дадохами и визитка и WEP-ADRES-email.та зна4и колеги тези маистори са вув варна някои ако е заинтересуван от тези маистори дами ми6ат ЛС 6те им дам емаила и гсм.ами това е от мен 

1 мнение
• Страница 1 от 1