Масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
да ще се с4упи баро го източвай
колега помисли реално ко може да стане? нищо ...аз на моита като сипя мялко пожече масло го изгаря и пак си застава на средата
хора ползваите търса4ката всеки ден има теми от рода кое е по добре 320 или 318, кое колко гори,каква кола да си купя предиства и недостатъци ... еми 4етете малко

колега помисли реално ко може да стане? нищо ...аз на моита като сипя мялко пожече масло го изгаря и пак си застава на средата
хора ползваите търса4ката всеки ден има теми от рода кое е по добре 320 или 318, кое колко гори,каква кола да си купя предиства и недостатъци ... еми 4етете малко

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
колега извинявам се не съм искал да пускам тема по която е писано 100 тици пъти просто незнаех че това е често питана тема
.А ако е в повече маслото ще си го изгори така ли няма да има друг проблем?

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Няма какво да му стане! Аз и до ден днешен не мога да разбера за какво са тия резки по щеката за маслото, а пък гледам, че май на всички коли ги има... 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
а няма ли било то и малка вероятност да избие някоя гарнитура от налягането....едва ли реските(и обявеното в каталога количеството масло)са ги дали еи така ама....!
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

като стана дума за пръчката за пръчката за маслото ..... онзи ден си дадох колата на жената да мине през едно приятелче малсар да ми смени маслото че нямах време да отида аз човека сменил маслото извадил пръчката видял че всичко си е ОК сложил си пак пръчката за маслото затворил капака и пожелал лек път ....... а мойта овчина му казала че си бил забравил иструмента с които мерил маслото в двигателя

6 мнения
• Страница 1 от 1