крадци в Красна поляна

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mariovj » 17 Яну 2008, 18:34

записа го признават стига да хванат крадеца,не го ли хванат може да си записваш всяка нощ как ти обезкостяват колата :evil: и няма да ти обърнат никакво внимание

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 20 Яну 2008, 4:59

AHTuBuPyC написа:Глупаво е да живееш в страх, да плащаш паркинги със спящи и пияни пенсионери за пазачи, в интерес на истината, колко от Вас имат договор с фирмата на която им седи колата на паркинг? ОБщо взето си плащаш мястото, а охраната е една такава въображаема действителност ...

А после и другия страх наречен Бул Инс, и мълвата че застраховаш ли се там, колата няма да ти я вдигнат ... Въпроса е че сме много, а реално сме бизсилни да си борим с каквото и да било

А някой знае ли как стои въпроса с признаването на запис от камери за дребни кражби ? Доколкото знам откраднати части не се плащат, как стои въпроса, ако кражбата е заснета с камера ? Че принципно съм на нисък етаж и колата почти винаги е пред терасата, и камерата ми е на едни 150-200лв. растояние :roll:

:( Колега колега неможах да ги видя тези дълго чакани огледала мн кофти.
И за платените паркинги просто е ужасно хем да плащаш и да не получаваш нищо.Крайно време е да се регламентира всичко това с закон,така,че да може да си потърсиш правата когато се случи нещо на платен паркинг.
Незнам трябва да измислиме нещо за да защитим колите си от мръсните джамбази и наркоманчета. Все си мисля,че ако успеем да наложим някаква маркировка в/у всички части които се крадат(която естествено да неможе да бъде заличена) малко или много ще успеем да ограничим кражбите.
Другият вариант е да спрем да купуваме втора употреба части но с тази кожудерска политика на официалните вносители на резервни части с 600% надценка няма да е по джобовете ни.
И наистина с хайки може и да успеем да хванем 1-2-ма те другите ще се сплашат според мен. Но ще ни трябва доста добра организация и доста хора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mariovj » 20 Яну 2008, 10:03

AcOrP написа:
AHTuBuPyC написа:Глупаво е да живееш в страх, да плащаш паркинги със спящи и пияни пенсионери за пазачи, в интерес на истината, колко от Вас имат договор с фирмата на която им седи колата на паркинг? ОБщо взето си плащаш мястото, а охраната е една такава въображаема действителност ...

А после и другия страх наречен Бул Инс, и мълвата че застраховаш ли се там, колата няма да ти я вдигнат ... Въпроса е че сме много, а реално сме бизсилни да си борим с каквото и да било

А някой знае ли как стои въпроса с признаването на запис от камери за дребни кражби ? Доколкото знам откраднати части не се плащат, как стои въпроса, ако кражбата е заснета с камера ? Че принципно съм на нисък етаж и колата почти винаги е пред терасата, и камерата ми е на едни 150-200лв. растояние :roll:

:( Колега колега неможах да ги видя тези дълго чакани огледала мн кофти.
И за платените паркинги просто е ужасно хем да плащаш и да не получаваш нищо.Крайно време е да се регламентира всичко това с закон,така,че да може да си потърсиш правата когато се случи нещо на платен паркинг.
Незнам трябва да измислиме нещо за да защитим колите си от мръсните джамбази и наркоманчета. Все си мисля,че ако успеем да наложим някаква маркировка в/у всички части които се крадат(която естествено да неможе да бъде заличена) малко или много ще успеем да ограничим кражбите.
Другият вариант е да спрем да купуваме втора употреба части но с тази кожудерска политика на официалните вносители на резервни части с 600% надценка няма да е по джобовете ни.
И наистина с хайки може и да успеем да хванем 1-2-ма те другите ще се сплашат според мен. Но ще ни трябва доста добра организация и доста хора.

1.това с паркинга го решаваш като отидеш и подписвате договор и всеки месец си искаш фактура,така не могат от паркинга да избягат от отговорност ;)
2.всеки си пазарува според джоба,за съжаление българите винаги търсиме евтиното и точно това стимулира крадците(в това число не влизат наркоманите с тях оправия няма)
3.с тази хайка дето ще хванеш 1-2-ма за съжаление няма да помогне,и аз съм ги хващал и бой са яли(ама колко мнооого бой са яли)и пак нищо,даже единия ме плаши със съд :mhihi: едно време беше лесно знаеше се коя бригада в кой район краде,а сега всеки който закъса за доза тръгва да краде

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 20 Яну 2008, 12:29

Официалната цена от дару без отстъпка е 189.00 лв. за стъкло с нагревател :roll: :(

Интересно мойте за колко ще се изтъргуват ...

Ще чакам пак да се появят цели огледала, и по-добре за 300 да си взема още един комплект отколкото да дам 300 само за стъкла :help:
bmw

Предишна

Назад към E36