Проблем с ГНП и няма изход.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Проблем с ГНП и няма изход.
Имам доста голям проблем с ГНП то. Ходих да го нагласят но нищо ненаправиха. Казаха ми че нещо отвътре се било прецакало.
Проблема е следкния. Като се запали колата сутрин оборотите са много ниски и неравномерни. След като позагрее започва да се оправя но неработи добре като е спряна. С една дума маистора каза че е бедна на гориво.
Като пусна ел. консуматор се увеличава играенето на оборотите.
Незнам вече какво да правя.
Всичко това е само като колата е на место спряла.
Каза ми след 2 седмици да му звуна трябвало да се свали помпата да се прати до Пловдив, там имало майстор които ще я отвори ще оправи каквото се било разхлабило и така. Но съм сигорен че за тази операция ще ми изка огромна сума, затова ако някой знае какво да направя нека ми ПОМОГНЕ
п.с Изчетох взички теми над 3 пъти. Но ако е нещо отвътре несмея да отварям.
Проблема е следкния. Като се запали колата сутрин оборотите са много ниски и неравномерни. След като позагрее започва да се оправя но неработи добре като е спряна. С една дума маистора каза че е бедна на гориво.
Като пусна ел. консуматор се увеличава играенето на оборотите.
Незнам вече какво да правя.
Всичко това е само като колата е на место спряла.
Каза ми след 2 седмици да му звуна трябвало да се свали помпата да се прати до Пловдив, там имало майстор които ще я отвори ще оправи каквото се било разхлабило и така. Но съм сигорен че за тази операция ще ми изка огромна сума, затова ако някой знае какво да направя нека ми ПОМОГНЕ
п.с Изчетох взички теми над 3 пъти. Но ако е нещо отвътре несмея да отварям.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В общия случай се преебва "електронната плочка" на помпата.
Не искам да те плаша, но тънкия вариант беше 1700лв преди 2 години в Супер Дизел в София.
Не искам да те плаша, но тънкия вариант беше 1700лв преди 2 години в Супер Дизел в София.
3 мнения
• Страница 1 от 1