смяна термостат на малката печка ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
смяна термостат на малката печка ?
прочетох много за смяната на термостата по пронцип, но при малката печка нещата са малко по сложни според мен.
май трябва да се свалят доста работи - виско, перка?
отдолу на кожуха има един болт който не мога да си представя как ще бръкна да го отвия.
нека който е правил тая гимнастика наскоро да сподели какви са тънкостите
мерси
май трябва да се свалят доста работи - виско, перка?
отдолу на кожуха има един болт който не мога да си представя как ще бръкна да го отвия.
нека който е правил тая гимнастика наскоро да сподели какви са тънкостите
мерси
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Няма да сваляш нищо махни само кутията на в.филтър и пласмасовия капак които е върху дюзите(работи се по спокоино) след това развиваш металния пръстен с които е затегнат маркуча(незнам как точно се казва) и подвиваш маркуча,че да неистече антефриза след това развиваш болчетата на пласмасовата капачка на термостата.......внимаваи да невлезе вода през филтъра че тогава лошо
Трябва ти 1 ключ и 1 отверка работата е не повече от 10-15мин....Моят го сменях лятото на морето само с ключовете от багажника ,жалко че истрих снимките на тел можеше да ти помогнат
Трябва ти 1 ключ и 1 отверка работата е не повече от 10-15мин....Моят го сменях лятото на морето само с ключовете от багажника ,жалко че истрих снимките на тел можеше да ти помогнат

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
nandrolon написа::have one:![]()
а кожуха на термостата , там каде влиза маркуча , няма ли един болт отдолу дето не може да се достигне.....
Нямам спомени нещо определено да ме е затруднило както ти писах в по горния си пост развих всичко с гаично ключе и то пред квартирата,просто някаде ще правиш по-малко обороти с ключето.пробваи по лесно е отколкото си мислиш

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
скоро и аз правих това упражнение, наистина е много лесна капачката на термостата се държи на 3 болчета при мене с ключе 10 ги развиваш имаш 2 болта отстрани на капачката,кочто при мене е пластмасова и 1 болт отдолу,много е лесно
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
На колко градуса ви е термостата? Защото на мен ми дадоха някакъв за 80Ц по каталог, което много ме съмнява
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35
Дори тук пише 88 градуса... То май има значение за коя част на Европа е правена, с клима ли е... и т.н. Я малко да си свера аз информацията

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35
Дори тук пише 88 градуса... То май има значение за коя част на Европа е правена, с клима ли е... и т.н. Я малко да си свера аз информацията

There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
новия маи беше 82 или 88 ще те излужа едвали има голямо значение но цяло лято карах на клима и стрелката немръдна от средата
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Стрелката стои точно на 12, но не мисля че отваря термостата
Единия маркуч е леко топъл... точно това ме кара да си мисля разни неща относно "правилния" термостат

Единия маркуч е леко топъл... точно това ме кара да си мисля разни неща относно "правилния" термостат
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

9 мнения
• Страница 1 от 1