За какви пари може да се намери читаво Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
zazomazo написа:нали ви е ясно,че никой няма да набие пара да стегне перфектно кола,за да я продаде след това? всичко дето е стигнало до обява"Продава се" е напудрено за да фаща окото,а кусурите са поприкрити
Тук не съм съгласен с теб...пуснах си бялата кола за продажба...в нея съм набил една стабилна цифра,но никой от форума и изобщо не я оцени...всеки,който чуеше цената бягаше далеч...е аз колата за без пари няма да си дам...остава за майка ми да и се радва тя и това е то...просто българина гледа ефенията и не цени читавите екземпляри

Ogi написа:ми помислете малко.... всеки си пази колата.. всеки обича да си я глези и да и слага хубаво масло... като се счупи я кара на сервиз и т.н.
това пак .. как го реши
аз колкото познавам .. с Е36 .. така брутално си ги карат
че не ми се мисли .. как им се отразява
според мен .. повечето немски собственици
имат .. особено купетата .. като твора трета кола
и .. много по малко се карат ... поради тази причина
обаче .. малкото им каране .. е доста по брутално отколкото друга кола

има нещо дяволско в БМВтата .. някакси те изкушават да ги ръчкаш до предела

"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
///MapTo написа:zazomazo написа:нали ви е ясно,че никой няма да набие пара да стегне перфектно кола,за да я продаде след това? всичко дето е стигнало до обява"Продава се" е напудрено за да фаща окото,а кусурите са поприкрити
Тук не съм съгласен с теб...пуснах си бялата кола за продажба...в нея съм набил една стабилна цифра,но никой от форума и изобщо не я оцени...всеки,който чуеше цената бягаше далеч...е аз колата за без пари няма да си дам...остава за майка ми да и се радва тя и това е то...просто българина гледа ефенията и не цени читавите екземпляри
съгласен съм с тебе

горублянските като са от 7к нагоре да не са стока,а? честно да ти кажа предпочитам да взема за 5к и за още 3к да си я стегна аз,отколкото да изкашлям 8к за някоя и да треперя дали няма да ме остави някъде
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ogi написа: ... в германия са м/у 2200 и 2500 евро... от къде ги извадихте тия 10 000 - 20 000 лв
малко прекалихте според мен![]()
има и по 500 еуро

повече от година .. ми търсиха кола в Германия
приятели .. които са ми много задалжени и знам че няма никога да ме излъжат
гледаха и тестваха десетки коли
под 3000еуро ... много трудно
оптималната цена за 95година е36 купе .. е 3500-3700 за кола която си заслужава
Говорим за Германия
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тая същата кола за която писах, че съм я продал за 9999лв я взех преди 1 година в перфектно състояние за 11000 - 320 Купе 98г.. Тоест взех я направих и каско, смених и маслото, филтрите и гумите и съм минал около 15000 км само градско само в София и то жена ми я кара колата! Като решихме да я махаме (щото не е автоматик) и смених всичко каквото се сетите по окачването + масла, спирачки и т.н + ново каско. И ДА смея да твърдя, че човека който я взе от мен ще я кара поне 1 година без да пипа по нея нищо. Понеже го познавам и знам, че ще я пази като очите си, затова съм сигурен в това което написах в предното изречение
Всичко това съм го сменил, защото амортисьорите бяха почнали да здават багажа и накладките бяха свършили - от там реших да я стегна както трябва
Както някои казват: Дадохме повече за колата а сега си прекарваме времето в Извън темата и Страхотни истории

Всичко това съм го сменил, защото амортисьорите бяха почнали да здават багажа и накладките бяха свършили - от там реших да я стегна както трябва

Както някои казват: Дадохме повече за колата а сега си прекарваме времето в Извън темата и Страхотни истории

Последна промяна euroto на 05 Яну 2008, 18:51, променена общо 1 път

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///MapTo
-
-
zBoost написа:Аз се прекарах с по-скъпа E36, ама тва щото в Извън Темата и Страхотни истории ми е по-интересно
Нека ни е зле...

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
zazomazo написа:момчета с риск да засегна някой ама ми се струва че само си чешете езиците тука...нали ви е ясно,че никой няма да набие пара да стегне перфектно кола,за да я продаде след това? всичко дето е стигнало до обява"Продава се" е напудрено за да фаща окото,а кусурите са поприкритии у Германско в автокъщите не пасат трева-като излезе по-лъскава колица и се лепва веднага и по-лъскава цена.което не е критерий за перфектно техническо състояние...
все пак караме 10-15 год. коли и ако си мислите че може да се намери кола на 100 000 км. -забравете
моя съвет към колегата пуснал темата е: ходи да гледаш коли с някой,който е в час с модела и знае какво да гледа. за да не ти е много изваждането след това/а изваждане ше имабъди сигурен/
айде успех в търсенето
Има ги такива има ги

chocho-rz написа:zazomazo написа:момчета с риск да засегна някой ама ми се струва че само си чешете езиците тука...нали ви е ясно,че никой няма да набие пара да стегне перфектно кола,за да я продаде след това? всичко дето е стигнало до обява"Продава се" е напудрено за да фаща окото,а кусурите са поприкритии у Германско в автокъщите не пасат трева-като излезе по-лъскава колица и се лепва веднага и по-лъскава цена.което не е критерий за перфектно техническо състояние...
все пак караме 10-15 год. коли и ако си мислите че може да се намери кола на 100 000 км. -забравете
моя съвет към колегата пуснал темата е: ходи да гледаш коли с някой,който е в час с модела и знае какво да гледа. за да не ти е много изваждането след това/а изваждане ше имабъди сигурен/
айде успех в търсенето
Има ги такива има гиаз съм един от тях.Купих едно Купе 316 за 5700 януари и месец май го дадох за 6000 а набих в него само за 4 месеца 800лв. за нови джанти, 840 за нови гуми и още 1000-ка за окачването по колата
.И накрая 600 лева за газова(кой х** ме кара да и слагам газ но това е друго сега).И в крайна сметка кво стана, стъпа на 9200 с каското което по начало си беше задължително и се ядосах накрая заради тази газова и малкия мотор и горенето и почти като 320 и я подарих буквално(то за тази цена в изрядно положение си беше)Тъй че има такива идиоти
които го правят все още пък няма ти кажа приятелката като разбра за кви пари съм я продал
как не откачи ама това е друго.Сега съм с едно 320 и в него си набивам здраво до сега е към 11000 още сигорно 1500 имам да давам но реша ли да я махам този път ще зарадва или приятелката или някой роднина но подаръци повече не правя поради тази причина че никой не оценява това което има по нея и състоянието което е.Секи гледа евтино а след година като дръпне чертата се хваща за главата а колата на ///Марто е просто супер.Цената на кола в състояние дето сядаш и забравяш да видиш майстор скоро време никога няма да е около 6 хилки
Моята кола беше отлична като я дадох и я стегнах както трябва, но това означава ли, че съм луд .... ?

- ///MapTo
-
-
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3