Антифриз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Антифриз
Здравеите честита ви нова година , днес сутринта като отворих капачката на радятора забелязах , че отгоре над течноста има на места замръзнали капчици а антифриза си беше течен а и спомена карам на гас , Това нормално ли е ?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Честита и на теб.
Има цифра такива теми.
Отговорът е не. Не е проблем. Ако е само на капачката - антифризът съдържа и вода и там се събира конденз и при днешните темпертатури от към минус 20 градуса в малките часове е нормално да изкристализира. Пипни все пак и маркучи, едно друго, да няма замръз и там.
Има цифра такива теми.
Отговорът е не. Не е проблем. Ако е само на капачката - антифризът съдържа и вода и там се събира конденз и при днешните темпертатури от към минус 20 градуса в малките часове е нормално да изкристализира. Пипни все пак и маркучи, едно друго, да няма замръз и там.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Нямам си идея за какво точно говориш. Може би ако го снимаш и покажеш снимката във форума, колегите ще ти дадат идея?
Знам че такива продукти зимно време правят малко шлаки, но знам ли твоят случай какъв е ....
Знам че такива продукти зимно време правят малко шлаки, но знам ли твоят случай какъв е ....
5 мнения
• Страница 1 от 1