Датчик?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bavarec_85
- кандидат ентусиаст
-
Датчик?
tsb_bg ти си моя човек и знам че можеш да ми помогнеш,смених си на скоробарабаните с нови накладки отпред и отзад и закачиьме бавара на компютара и отчете че предните 2 датчика за АБС не работят. Та вапросами кам тебе е следният да тарся ли жтора употреба или да тарся чисто нови и можеш ли да ми кажеш приблизителна цена? Благодаряти преджарително 

xaresvam vsi4ki BMW ta 

Re: Датчик?
bavarec_85 написа:...смених си наскоро барабаните с нови накладки отпред и отзад...
Отпред спирачките са дискови а не барабанни

Не знам ако ти дава грешка и в двата датчика дали въобще са работили до сега. Не ми се вярва и двата да се скапят едновременно. Пробвай да го зачистиш (челната част, която гледа към диска) и почисти клемите и виж да няма откачен/скъсан кабел. Не бързай със смяната
ABS сензорите са No 7 на схемата

Цената на нов (1 брой) е:
Справка за част
Номенклатурен номер : 34521163027
Описание : СЕНЗОР ABS
Ед.цена (с ДДС) : 172.32 BGL
Има наличност
Цена на старо не мога да ти кажа - както дойде
- bavarec_85
- кандидат ентусиаст
-
а забравих да ти кажа че на таблото не ми свети АБС това може ли да е причина да не работят датчиците според тебе ?
xaresvam vsi4ki BMW ta 

bavarec_85 написа:а забравих да ти кажа че на таблото не ми свети АБС това може ли да е причина да не работят датчиците според тебе ?
Не индикатора на таблото показва неизправности в ABS-а и не пречи на работата му. А като дадеш контакт светва ли лампата при теста на всички индикатори или не? Да не е изгоряла крушката ?
6 мнения
• Страница 1 от 1