Бавно загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
nsbob написа:Имам една молба, искам да разбера как трябва да загрява автомобила и съответно парното при идеално работещ термостат. За колко минути при студен двигател, да започва да духа топло, в какви стойности да е двигателям, къде да бъде стрелката и т.н. Просто да си направя извод дали при мен е ок, защото това ми е първи личен автомобил и не съм на ясно дали в момента работи добре или не.
P.s. Имам климатроник с врътките и карам 318i
Мерси предварително
колата достига оптимална работна температура когато стрелката на температурата сочи 12ч (нетрябва да имаш каквито и дае отклонния независимо от условията)
Времето за загряване е различно ,зависи от режима на каране,оборотите на дввигателя,външната температура(може да има и др.фактори но сега несе сещам)
Около средата на синьото вече започва да се усеща топлина(поне при мен)
Ако термостата ти е за смяна наи често има отклонения на скалата в зависимост в какво полужение е зацепил(отворен-затворен)
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

re
Aз също смених термостата(топран) и пак студ и не духа силно парното.Загрява примерно от летището до семинарията(май има 10км) на 12 часа , но така или ина4е горещо няма...само леко топло...
Имал сум доста коли който духаха яко жега и друго бмве-36 с което мръзнех ,явно е36 няма парно за съжаление...
Имал сум доста коли който духаха яко жега и друго бмве-36 с което мръзнех ,явно е36 няма парно за съжаление...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: re
ivko написа:Имал сум доста коли който духаха яко жега и друго бмве-36 с което мръзнех ,явно е36 няма парно за съжаление...
Тва ама изобщо не е верно... по-добре ходи на сервиз да ти видят колата и да ти кажат от къде е проблема, че Е36 има не парно, ми сауна... аз при мен не го настройвам на повече от 23-4С, че иначе става нетърпимо горещо...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
И аз си мислех че парното е скапано, но открих че е36 има сауна, само че след като смених филтъра в купето 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3