проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с климатроника
Моля някои ако е имал подобен проблем да сподели решението му ако има такова
. А проблема е че дисплея няма осветление, иначе всичко работи за сега,копчетата светят,но самия екран не
.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Благодаря предварително на отзовалите се.
ре
След кратко разглабяне установих , че няма фасонка с кружка ,която да се сменява лесно...трябва да се ходи на електричар явно, но дали ще се оправи проблема е въпроса ,а и никой не помага... 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ре
vidlar написа:Имах такъв проблем с подсветката на дисплея и се оказа прекъсващ лентов кабел в самия модул за управление на климатроника. Някой италианец се беше "борил" неуспешно с дефектния кондензатор.
И как го оправи...смени кондензатора и светна ли?
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
с смяна на кондензатора едва ли ще светне ако проблема е самата подсветка просто някой ел.техник трябва да провери дали проблема е изгоряла лампа или светодиод или прекъснати връзки при всички случаи проблема е лесно отстраним
ре
BMW_dreamer написа:с смяна на кондензатора едва ли ще светне ако проблема е самата подсветка просто някой ел.техник трябва да провери дали проблема е изгоряла лампа или светодиод или прекъснати връзки при всички случаи проблема е лесно отстраним
А дано...

re
Dj0kera написа:при мен беше изгоряла крушката смених я и сичко се оправи светна
Са и ако кажеш каде се намира и от каде взе кружка грешка нема да имаш

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
go play написа:Четох четох четох и пак не мога да разбера дали трябва да сменям таралежа или кондензатораДайте ми телефон на някой който може да ми помогне моля ви
Таралежа го смени за проба с някой друг, ако не ти се оправи, кондензатора,...това е.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
re
mucet написа:платката си провери .може да е пукната.като моита,но в люлин ми я оправиxa.
Koй в люлин...да не е Влади
15 мнения
• Страница 1 от 1