Дали е това
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Дали е това
абе момчета днеска вада пръчката за маслото и гледам едно такова жълто, конденз, отварям капачката и изненада - същата работа, губи ми антифриз, ма не пуши въобще, я кажете дали отговора е гарнитурката(към 6-те кебапчета) 

AcoTo®
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
ам да гарнитурка ша да е. На брат ми голф3 му смеси маслото с антифриза, пък не е пушила въобще.Ама виж пак хубаво щот като се присече става едно като боза.... 

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Ако не надува маркучите и маслото на върха на пръчката за нивото маслото не си е променило цвета те съветвам да смениш маслото и филтъра - може просто да си попаднал на менте.
Ако се оправи - добре, ако не и без това ще се набуташ в ремонти, така че една преждивременна смяна на масло едва ли ще те сбърка
Ако се оправи - добре, ако не и без това ще се набуташ в ремонти, така че една преждивременна смяна на масло едва ли ще те сбърка
- RAFF
- младши ентусиаст
-
лелеее на основен ремонт те пратиха колегите.аз пък смятам че е нормално и не трябва да се притесняваш.
ре
RAFF написа:лелеее на основен ремонт те пратиха колегите.аз пък смятам че е нормално и не трябва да се притесняваш.

///M Club Member
9 мнения
• Страница 1 от 1