Огромен разход и никаква идея защо...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ре
SkyWalker написа:Стга лъгахте колегата съгражданин! 20л. на 100 км харчи на Деси Х5-цата, която е 4.6За теб нормален зимен разход е не повече от 13-14 л. и то ако си рейсър, доколкото може да си рейсър с М43

Засичано по резервоар ми е колкото и на OBC-то. Да кажеш че съм с MPower, ама не съм - най-обикновенна средностатистическа 320-ка

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Благодаря ви колеги за отговорите... ще се опитам да отговоря на всички...
разхода е от около месец... като ми светне лампата сипвам 1О литра минавам максимум 6О километра и пак светва... на диагностика ходих 2 пъти но катализатора е махнат и може компютъра да е излъган и за това да показва че няма никви проблеми... на извънградско разхода е нормален но в градски условия ме съсипва
иначе ОБЦ предполагам че ще е разходомера... ако е така компактите нямат разходомер
но ми направи впечатление че разхода изведнъж скочи...
също така замерих и газовете и те са нормални... но доколкото ми обесниха 23873847 човека... горивото ми изтича в тръбите на генерацията и там се възпламенява но според мен проблема не е в това защото и преди си гърмеше и си фърляше огън но разхода ми беше 9О-1ОО км със 1О литра бензин...
разхода е от около месец... като ми светне лампата сипвам 1О литра минавам максимум 6О километра и пак светва... на диагностика ходих 2 пъти но катализатора е махнат и може компютъра да е излъган и за това да показва че няма никви проблеми... на извънградско разхода е нормален но в градски условия ме съсипва

също така замерих и газовете и те са нормални... но доколкото ми обесниха 23873847 човека... горивото ми изтича в тръбите на генерацията и там се възпламенява но според мен проблема не е в това защото и преди си гърмеше и си фърляше огън но разхода ми беше 9О-1ОО км със 1О литра бензин...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ебати ненормалната работа..
аз точно ще сменям втората ламбда сонда, и предвид повишения разход от нея и безумните задръствания в София (е ползвам шорткъти ма и там не е цвете винаги) разхода над 13.3 не ми е бил за последния месец - и по ОБЦ, и отделно винаги зареждам догоре по 45-50 литра. откакто хванах ламбдата (по разхода) и се моткам със смяната, съм издумкал 3 резервоара, средно към 12.8/100, м52б20. в момента 12.6
аз точно ще сменям втората ламбда сонда, и предвид повишения разход от нея и безумните задръствания в София (е ползвам шорткъти ма и там не е цвете винаги) разхода над 13.3 не ми е бил за последния месец - и по ОБЦ, и отделно винаги зареждам догоре по 45-50 литра. откакто хванах ламбдата (по разхода) и се моткам със смяната, съм издумкал 3 резервоара, средно към 12.8/100, м52б20. в момента 12.6
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Георги, тоя разход наистина е просто ненормален за 320-ска, той и за 325-ца е ненормален! Нещо не ти е наред колата-ходи да я диагностицират! (ламбди ли що ли......) 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Абе и аз да се впиша тая тема
Последния ми нормален разход беше с първата ми Е30-ка, която си беше 318-ка, М10 l-jetronic, 10-11/100 във Видин. После всеки следващо все по-зле
Сега тая Е36 318-ка ми дава МНОГО разход в София, не знам колко точно. Оставам с впечатление, че е поне 20/100. Викам си верно трафика е много зле, аз давам газ (ама не кой знае колко, има хора дават много повече), светофари ала-бала, ама не е нормално, нали? Щото на диагностиката ми казаха, че ламбдата била заминала и съм замислил да я сменя. Иначе си държи перфектни обороти на празен ход, върви си отлично, пали студена, топла
То и това реле не ламбдата трябва да се види утре.

BMW only!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: ре
[Georgi] написа:...
Ти плашиш с този разход колега...
Единствения случай когато съм го виждал над 13 е,когато цъкна сет/рес на светофар и качи на 39.5 моментен...твойто не е на добре,бягай на сервиз

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2