Странна работа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Svetlio Shehov
- Потребител
-
Странна работа
Колата ми е 318is с газова уредба (не инжекцион), днеска докато карах я форсирах много и се чу един звук,спрях отворих капака и има един гумен предпазител се беше изместил (от неговото изместване е този звук),после обаче като я карам на газ,като си махна крака от газта колата губи обороти,прекъсва и гасне.Някой знае ли нещо по въпроса?
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Може тази гумичка да се измести и от това се получава гасненето!!при мен ми грамна 1-пат и отварям капака и гледам тая гумичка се скасала тя струва 2 лева.ако гарми сменяш свещи и кабели!!!
- Svetlio Shehov
- Потребител
-
Струва ми се, че и на бензин губи обороти но не гасне,не съм сигурен,незнам какво може да е,май пак трябва да се ходи до сервиз
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Svetlio Shehov написа:То ми е близко,ама това не е ли само за газови уредби и такива неща
Точно такова ти трябва а и ако си с М43 мотора погледни маркуча при смукателния колектор да не се е спукал щото за мен тази кола смучи от някаде въздух моне мое мнение и от опит го казвам
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Ако не е спукан маркуч може и да е дебитомер.А иначе маркуча за който става въпрос тръгва от въпросната клапа на която е гумата и води към двигатела.Ако е гръмнала яко колата е възможно гумата която е поставена с цел да освободи напрежението при евентуална детонация да не си е свършила работата и напрежението да е отишло директно в клапата на дебитомера.Най-малкото е да е изкривена пластината (до известна степен поправимо) или директно цепия дебитомер се е разцепил (непоправимо).И в двата случая по-добре да се смени с нов!
- Svetlio Shehov
- Потребител
-
Огледах навсякъде на дебитометъра му няма нищо,възможно ли е тази гума да има някаква изклучително малка дупка и това да е проблема,щото само в нея имам съмнение.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Съмнявам се.Виж дали просто не се е измъкнал някой маркуч.От към двигателя на мене ми се е измъквал 2 пъти.Разклати го хубаво за да си сигурен.
14 мнения
• Страница 1 от 1