316 96' за 4900;да няма нещо гнило..?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
316 96' за 4900;да няма нещо гнило..?!
Привет!
Вижте на каква обява попаднах в mobile.bg:
316 на 140к км 96 година с 4 врати седан
двузонен електронен климатроник; 2хairbags; добри гуми; външни забележки; отличен салон...
Та... някой от форума случайно да е гледал въпросната кола(става въпрос за сива тройка, от софия, нов внос пише)?
На мен лично малко съмнително ми се вижда за тези пари да е нещо качествено, вие как мислите?
двузонен електронен климатроник; 2хairbags; добри гуми; външни забележки; отличен салон...
Та... някой от форума случайно да е гледал въпросната кола(става въпрос за сива тройка, от софия, нов внос пише)?
На мен лично малко съмнително ми се вижда за тези пари да е нещо качествено, вие как мислите?
ре
Реална е цената! Особено ако е от Италия
В Плевен имаше 316 Купе 96-та с ///М пакет за 5500 лв. 

///M Club Member
Re: 316 96' за 4900;да няма нещо гнило..?!
queens написа:Привет!
модератора ми изтри темата .. както се очакваще

но .. погледни този линк

http://money.ibox.bg/news/id_91930641
"Хиляди италиански автомобили, предадени от собствениците им за вторични суровини, за което са платили и такси, са заминали за България, съобщават от prontosofia.com.
Вместо да бъдат претопени или унищожени, колите са били продадени на българския пазар. ... "
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Не ти изтрих темата,а я преместих в правилния форум.Напомням ти пак
(но този път за последно),че има и други подфоруми,и темите,които
пускаш трябва да отговарят като съдържание на съответния подфорум.
bmwdriver написа:Не ти изтрих темата,а я преместих в правилния форум.Напомням ти пак
аз писах в темата .. защо си позволих да я пусна в този форум
защото имаше .. няколко сериозни дискусии за цените на колите от Италия
в дискусията участваха членове на Е36 форума
сметнах че ще е по-полезна да е точно тук ..
т.е. това което пишем би трябвало да е по полезно отколкото по подредено
но .. правилата са си правила

бтв: аз не успявам само темите на Е36 да прочета .. та какво остава да се следят всички подфоруми
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- Venci_ii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325xi
Здравейте
аз преди време гледах въпросната кола и никак не останах очарован
доста крива предница а продавача ме убеждаваше че за 300 лева колата щяла да стане като нова.
Според мен точно тази кола повече от 3к не струва, но всеки си решава сам.
аз преди време гледах въпросната кола и никак не останах очарован
доста крива предница а продавача ме убеждаваше че за 300 лева колата щяла да стане като нова.
Според мен точно тази кола повече от 3к не струва, но всеки си решава сам.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ами цената е реална преди два дни в хасково се продаде 95-та 316и с дикове отзад и климатроник за 2500лв аз направо паднах колата беше от австрия!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Nukem написа:Ами цената е реална преди два дни в хасково се продаде 95-та 316и с дикове отзад и климатроник за 2500лв аз направо паднах колата беше от австрия!
Да и със сигурност е перфектна

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
....нов внос, на малко километри!!!!
Някои хора не могат да проумеят, че тия, дето продават коли не са тъпи (т.е. поне не що се отнася до изкуството да продаваш коли).... много добре знаят какво ти продават и цената, която са обявили е много точно премислена... така че ниска цена за по-прилична година (1996) и с някви екстри - не може да няма някви "скрити заложби"... и после във форума се пускат теми от рода на "странна работа... леле кво й стана сега?..... появи се някво чукане, от кво може да е?....не ми работи това-онова....глъхне при високи обороти......" и т.н. и т.н..
Някои хора не могат да проумеят, че тия, дето продават коли не са тъпи (т.е. поне не що се отнася до изкуството да продаваш коли).... много добре знаят какво ти продават и цената, която са обявили е много точно премислена... така че ниска цена за по-прилична година (1996) и с някви екстри - не може да няма някви "скрити заложби"... и после във форума се пускат теми от рода на "странна работа... леле кво й стана сега?..... появи се някво чукане, от кво може да е?....не ми работи това-онова....глъхне при високи обороти......" и т.н. и т.н..
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
В общи линии цената е реална и няма нищо кой знае колко странно. Въпросът е да си наясно, че ще си купуваш кола
Ако не ги разбираш грам, вземи някой с тебе, които поне малко ги отбира. Прегледайте я обстойно, покарайте я.
Не е гаранция, че и за 8000 лв. нема си земеш боклук.
Ако има някои дребни забележки и повреди пресметни си колко ще ти стува ремонта и дали си заслужава. Обикновенно е по-хубаво да я вземеш с някои проблеми, които да си отстраниш и после да знаеш какво караш, а не да купиш някоя "мега лачена индивидуалка" за сума, за която можеш да купиш Е39 или Е46 и после се блъскаш у главата , защо се разваля.
Не гледай пробега на колата , гледай моментното и състояние

Не е гаранция, че и за 8000 лв. нема си земеш боклук.

Ако има някои дребни забележки и повреди пресметни си колко ще ти стува ремонта и дали си заслужава. Обикновенно е по-хубаво да я вземеш с някои проблеми, които да си отстраниш и после да знаеш какво караш, а не да купиш някоя "мега лачена индивидуалка" за сума, за която можеш да купиш Е39 или Е46 и после се блъскаш у главата , защо се разваля.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

.
kriso85 написа:В общи линии цената е реална и няма нищо кой знае колко странно. Въпросът е да си наясно, че ще си купуваш колаАко не ги разбираш грам, вземи някой с тебе, които поне малко ги отбира. Прегледайте я обстойно, покарайте я.
Не е гаранция, че и за 8000 лв. нема си земеш боклук.![]()
Този пост много ми допадна.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
не е гаранция че за 8000 няма да вземе боклук, но е гаранция че на тази цена ще вземе кола с проблеми
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
t0sh написа:не е гаранция че за 8000 няма да вземе боклук, но е гаранция че на тази цена ще вземе кола с проблеми
Въпросът е с какви проблеми

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
може би ако сметнеш за 2 секунди нещата ще си отговориш сам. за докарване поне 500 лева, за лъсване и турски чаркове в на Гоцето гаража 3-400, печалба 1000-ка за да има мегдан за пазарене и кво стана, колата е купена за 1500 евро. А са отиди и си купи такава от Италия или Германия '96 с климатроник да видиш с кви проблеми са.
п.с. може да си спестите примерите супер-късмет за запазена 1 към броя на зездите, знаеме че на Горубляне само такива продават ясновидците
п.с. може да си спестите примерите супер-късмет за запазена 1 към броя на зездите, знаеме че на Горубляне само такива продават ясновидците
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тука не отчиташ факта че на Горубляне всички коли са читави - били са на пенсионер/инвалид/лекар ,за това са на 100-140к макар и 10-12 годишни ,винаги са напълно обслужени и УНИКАТИ
15 мнения
• Страница 1 от 1