ПРЕГРЯХ Я ЗА ВТОРИ ПЪТ-НЕМА ТАКЪВ КАРЪК БАТЕ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 05 Дек 2007, 19:08

vladuicho написа:ми колега има циркулация ,тоест прелива :) а продалжи да ми грее защото след обеваздушаването не налях антифриз ,а сега системата е почти пълна с антифриз,подозирам че има още малко въздух,ма днес говорих с едно майсторче и той ми каза да отвия малко пишката за обеваздушаването и да карам два три дни сама ще си го направи,а иначе за гарнитурата ми каза че след ръчкане на колата 10 мин,след като спра трябва да видя по пръчката за маслото дали има антифриз,ако така значи меша :roll: ,а някой да знае от каде мога да си взема болта за обезваздушаване,че го счупих да го еба :mhihi:

няма ли някой наблизо да му направи едно обезвъздушаване както трябва??и аз когато не знаех обезвъздушавах час и половина на една бензиностанция докато не ме научи едно момче и беше супер елементарно но какво да се прави...маркучите трябва да са твърди защото в системата се държи налягане..аз предлагам да провериш всичко водна помпа,термостат,виско,радиатор...някое съединение да е направило пробив? това с 2 години да кара издухана гарнитура си е мит според мене...че веднага не прави проблем съгласен съм но 2 години да ръчкаш а бе не знам..всеки си вика колкото да си проветрява устата и не ги слушай

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 06 Дек 2007, 1:58

vladuicho написа:не чакам ли докато не излезне антифриза,през обезваздушителя :?:

От кои квартал си колега

Предишна

Назад към E36