Лентовия кабел...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Лентовия кабел...
Някой на ТИ,който е правил процедурата с смазването му,да ме просветли ако може,че снощи както си карах и клаксона почна да свири постоянно...цяла София я взех на клаксон 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Свали го да видиш да не е прекъснат някъде и да ти замасява точно тая писта дето е за клаксона
Иначе смазването се прави за да не ти просвирва самия кабел като се трие в кожуха си докато навиваш пълен ляв или пълен десен.
Не си прави експерименти да го пръскаш с контактен спрей преди да си го отворил за да знаеш точно къде е проблема,че може по голяма беля да стане

Иначе смазването се прави за да не ти просвирва самия кабел като се трие в кожуха си докато навиваш пълен ляв или пълен десен.
Не си прави експерименти да го пръскаш с контактен спрей преди да си го отворил за да знаеш точно къде е проблема,че може по голяма беля да стане

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Аз имах същият проблем и колегата RAFF ми го отремонтира
п.п. беше прекъснат кабела,най вероятно ако е правено нещо по волана после не са навили както трябва лентовият кабел.Не е проблем да караш и без него
няма да ти работи бибитката,бега и мигачите сам ще трябва да ги връщаш
п.п. беше прекъснат кабела,най вероятно ако е правено нещо по волана после не са навили както трябва лентовият кабел.Не е проблем да караш и без него

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ми аз да си кажа...той като,че ли се оправи от самосебеси,но няма да оставя положението така..ходих до банско този уикенд и не е свирнал нито веднъж,когато не е трябвал... 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
5 мнения
• Страница 1 от 1