странен проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

странен проблем

Мнение от lubko » 30 Ное 2007, 8:52

проблема е следният вчера сутринта паля колицата да загрее и пускам задните реутани да размразят стъклото докато почиствам останалите колата бе добре загряла при потеглянето пускам парното и тръгвам. Изведнъж се чува едно припукване сд-то а да спре и пак засвири в този момент ми светна абс-ът и ми изгаснаха реутаните за задниат прозорец при което се опитах пак да ги пусна но уви нито те нито климатроника ни то вътрешният кръг . Стигнах до офиса изгасих мотора дадох на контакт и копчетата светнаха и заработиха пала и парвите няколко секунди работят и както леко подам газ пак спират . Какво се случва незнам абс-ут ту изгасне ту светне а останалите продалжават да правят мизерии .Ако някои има отговор на това ще сам му благодарен . ( колицата е 318 92г. )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 30 Ное 2007, 12:24

Първо виж бушоните
След това изключи всички възможни консуматори и почни да включваш едно по едно да видиш как ще се държат по отделно

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 30 Ное 2007, 13:25

Хмм странно,но ако са бу6оните според мен като даде пак на контакт няма да му тръгне вси4ко както си е било

Потребител
Аватар

Мнение от lubko » 30 Ное 2007, 22:22

бушоните са здрави и като върна на контакт пак си работят ............. днес трахнах на далаг пат и поедно време си заработиха както си трябва какво се случва незнам ........ лоша маса някаде ли ? прекъснат кабел? веченезнам какво да търся.....................

Назад към E36