светлини на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
светлини на таблото
проблема е следня километража (дигиталното дисплеиче)свети на половина,сутрин като запаля е ок но скоро след това почва да прекъсва... кото го разглобя всичко е наред,сглабям го и ситоацията се повтаря... моля за савет..или оферта за тази цхаст от таблото. 

при мен с лек нюанс, при максимално усилване на светлината на цялото табло.. в дясно (към бензина) осветява с около 1/2
това от някоя лампичка отзад ли е ?
пп
опс... да се поправя - в бързината съм объркал.. естествено у лево е бензина в дясно температурата. сори...
та... ооткъм температурата е по слабо осветено.
пп
опс... да се поправя - в бързината съм объркал.. естествено у лево е бензина в дясно температурата. сори...

та... ооткъм температурата е по слабо осветено.
Последна промяна miro20 на 23 Окт 2007, 10:41, променена общо 1 път
- milenmladenov
- Потребител
-
miro20 написа:при мен с лек нюанс, при максимално усилване на светлината на цялото табло.. в дясно (към бензина) осветява с около 1/2
И при мен е така явно е крушка но при мен в дясно е температура на водата

- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
А колегите погледнаха ли дали всички лампички светят ?
При мене бяха поизгорели и ги смених всичките нямате представа какъв кеф е като всичко свети
крушките са "без цокъл" по 1.2 или 1.5 пише си на самото табло къде каква е
Струват стотинки по ОМВ-тата поне аз взех 1 кутия 20на бройки от там
имам още мога да помогна на някой
успех !
При мене бяха поизгорели и ги смених всичките нямате представа какъв кеф е като всичко свети
крушките са "без цокъл" по 1.2 или 1.5 пише си на самото табло къде каква е
Струват стотинки по ОМВ-тата поне аз взех 1 кутия 20на бройки от там
имам още мога да помогна на някой
успех !
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
Таблото се осветява само от 2 крушки през отделни светловоди за двете половини (не говорим за различните индикатори, които си имат собствени крушки)
Понякога дори да не е изгоряла крушката, тя потъмнява от изпаренията на волфрамовата жичка (балона се метализира отвътре) и престават да светят добре.
Другия вариант е светловодите да са събрали прах и да не отдават навсякъде еднакво светлина
Прах се събира и по гърба на циферблатите и се получава съшия ефект/дефект
Съветвам ви да ги проверите
Понякога дори да не е изгоряла крушката, тя потъмнява от изпаренията на волфрамовата жичка (балона се метализира отвътре) и престават да светят добре.
Другия вариант е светловодите да са събрали прах и да не отдават навсякъде еднакво светлина
Прах се събира и по гърба на циферблатите и се получава съшия ефект/дефект
Съветвам ви да ги проверите

- fani.angel_eyes
- Потребител
-
Да се оплача - и при мен е така. Понякога свети целят, понякога на половина - горната (в по-честите случаи). Много интересно, когато нулирам дневния километраж светва всичко, после пак на половина. Дали пък нещо не дава на контакт? Ще съм благодарна ако откриете какво е за да мога и аз да "светя постоянно" 

- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Fani хванете се с миро 2-та и ще ви помогна да ги отстраните проблемите табло лесно се сваля аз имам няколко тука при мене и всякакви крушки ще отвориме и ще видиме коя причина от гореизброените е и ще го оправиме .
После и по биричка шъ пийнеме
После и по биричка шъ пийнеме

==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
....
смени таблото 

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Оф тея светения .. мене всичко ми свети само като нулирам километрите (изминатите
)
и нали си отчита примерно 050км-ра и 100 метра .. и е 050.1 та... единицата излиза обаче 2-ката примерно всичко до 9 несветят целите цифри, а на половина и това само при метрите.. ( Дано сте разбрали какво се опитвам да обясня ... ако не ще се мъча пак
)дали пак са лампи или.. ?
rescue team wanted! 

Е са ако имаше и кой да погледне малко по-нагоре щеше да разбере как се оправя проблема.
Четете малко де,има и търсачка.http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=322424&highlight=#322424

15 мнения
• Страница 1 от 1