Тудно пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Колеги закарх колата на майстор и още като и отвори капака каза че му мирише на нафта.погледна помпата и каза че е цялата в нафта и че са избили някви гарнитури.Тоест като оставя колата цяла нощ нафтата изчезва и докато е подкачи варти няколко пъти и затова пали трудно,но наи-лошото е че се уговрих с майстора за след 5 дни да е прави понеже е фрашкан с работа и днес като си карах колата спирам и оставих колата 2-3мин да поработи да се постопли вътре,но почна да ми мирише яко на нафта.давам назад и гледам пред мене едно голямо петно на асвалта.пипам мирисвам и нафта яко.тече мамата си ебало.та от там дирекно в гаража и ще си чакам майстора да ми доиде реда.
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
гарнитурата или умната дюза е за смяна,апък аз оня ден смених акумолатора с нов и проблема с топлия старт изчезна
ся е като часовник и топла и студена

ся е като часовник и топла и студена

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
vld написа:И тънко масло зимата,че иначе си ибалу мамата.
като казваш тънко колко тънко имаш предвид ( моята тая сутрин нещо кофти запали уж пали прикюфква и гасне та след 2-3 опита запали ОК тая вечер като си ходих от работа беше доста по студено от сутринта а запали идеално

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
бре мама и кола тая сутрин пак неще от рас да пали наложи се да подгрея 3-пъти
да не би да е от чипа който е смянан
или кофти нафта някви филтри 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
mla86 написа:бре мама и кола тая сутрин пак неще от рас да пали наложи се да подгрея 3-пътида не би да е от чипа който е смянан
или кофти нафта някви филтри
Спокойно, колега. От времето е

ПП : нали си проверил вече подгряващите свещи и акумулатора

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Акумлатора е нов преди 2-3 месеца го сменях свещите преди 2 седмици НО не мисля че трябва да се подгрява по 2-3 пъти старата 5-ца със М21 мотора при -27 градуса с едно подгряване палеше от раз без да се зачудва
има тука нещо... нямам наблюдения към други 318-ки как палят незнам дали 4-те цилиндъра по трудно палят но съм гледал 6-ци палят без никакви грижи компресията я мерихме идеална си е ще проверя днес дане би някоя от новите свещи да е дала фира....

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2