Angel Eyes от САЩ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 17 Ное 2007, 0:46

JohnnyQ написа:В крайна сметка реших това да взема. Като ще е гарга да е рошава!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E36- ... 0181833232

Като пристигнат и монтирам ще пусна снимки.

не бе хора не четете ли ФК е фирмата и от части поне на мене ми допада повече от ин-про а по принцип аз какво съм направил в оргиналдъ фаровете съм сложил CCFL и е супер яко другия варянт които съществува за мене е Hella с Angel Eyes но там вече се отива на 920 - 980 лв което си е много а CCFL-a свети по-силно от Hella-та което на мене ми харесва повече и е 160 лв и малко време от своя страна
вие си преценявате :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 17 Ное 2007, 20:57

стан написа:
snooperchi написа:Мене ми се ще ... да не са като тея на Ин-прото и депото .. а точно като на снимката... ? щоот тея на Ин-про около лупата имат някви гадни шукарии демек .. ако има оригинален фар с лупа + сложен на него ейнджъл ай .. и се продава като нов :) Демек тва на снимката :mhihi: :mhihi:

че то това на снимката е ин про :mhihi: То няма никакви цигании по него. Сигурно се бъркаш нещо
Олеле колега аз маи наистина МНОГО съм се заблудил .. значи това по-горе тоест е като това -> Цък
Аз си мислех,че тия Ин-Про са като тия с ей такива шукарии покраи лупата -> Некво НЕ инпро Виждаш ги предполагам тия лъскави гадни неща... тоест те се местят със се лупата.. надявам се при Ин-про настройката да е само на лупата , а не както на тия ментаци .. цялата част :evil: Дано има колега с такива фарове да пусне една снимчица и да ме светне по въпроса :) Че вече се метнах с ментаци но мисля да си вземам нови ... :roll: Аа.. и друго тея на ин-про ринговете как светят ? в смисъл,че на ментака има 3 точки който светят по-силно тоест са някви диодни шукарйй.. гадни :( и дразнят много щото несвети равномерно целия кръг ,а има 3 места където светят точки ? На ин-про как е ? ( Ебаси знаех си,че нетряя да давам пари за ментаци :( ама и пари нямах ... и ейнджъл айс исках.. ама сега ще си поправя грешката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 17 Ное 2007, 21:18

CCFL-а от колегата civic светят целите, без по-силни участъци и подобни дразнежи. Разбери се с него нещо и поръчваййййй :mhihi:

п.п.
Можеш да ги видиш в аватара и подписа ми, както и в неговата галерия ;)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 26 Ное 2007, 23:02

А е аз може ли да питам .. дали тея Ин-прота ? имат ел. регулиране от вътре от врътката? тоест имат ли машинки тия иначе перфекни фарчета ? или .. де да имаха :mhihi: :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 27 Ное 2007, 0:22

snooperchi написа:А е аз може ли да питам .. дали тея Ин-прота ? имат ел. регулиране от вътре от врътката? тоест имат ли машинки тия иначе перфекни фарчета ? или .. де да имаха :mhihi: :P

Махаш твойте оригинални машинки и ги слагаш на инпро-то пасват си без грижи :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 27 Ное 2007, 0:41

nParMaTuK написа:
snooperchi написа:А е аз може ли да питам .. дали тея Ин-прота ? имат ел. регулиране от вътре от врътката? тоест имат ли машинки тия иначе перфекни фарчета ? или .. де да имаха :mhihi: :P

Махаш твойте оригинални машинки и ги слагаш на инпро-то пасват си без грижи :D
Е то общо зето машинките са унея острите нещица дет ги вадя от оригиналните нали ? но няма къде да ги пъхна прумерно на китайските шитни с които съм в момента :mhihi: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 27 Ное 2007, 1:01

Номер 15 на картинката :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 27 Ное 2007, 1:30

Аха именно такова нещо беше ено беличко :) даа благодаря ти :) :) :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 27 Ное 2007, 2:24

искам да си купя фарове с ангелски очи чисто нови препоръчайте ми ин про или депо и от къде мога да отида да си ги закупя и най вече с лупите ли са и ако да мога ли да сложа ксенон на тях ???
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Ное 2007, 11:26

всичко може ако имаш пари

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 27 Ное 2007, 13:39

Слага се ксенон на Инпро а бе на сичко кажи речи :P ама за препоръчване са ИнПро ... голяма красота са тия фарове еййй :) :twisted:

Предишна

Назад към E36