проблем с таблото е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
проблем с таблото е36
имам следния проблем, колата е в движение и изведнъж таблото гасне
след малко пак си се включи от какво може да е това некой да е в течение?
след малко пак си се включи от какво може да е това некой да е в течение?
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
баси никой ли незнае нищо по върпоса нема ли кой да даде съвет че незнам кво да правя, падат всички стрелки все едно си загасил колата и след малко все едно даваш контакт светкат всички лампи прави чек и всичко си заработва.....
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Ами то вече се изписа много ако използваш "Търсене".
И аз съм още така, и моето умира от време на време. Доколкото разбрах като го сменя ще се оправи. Вече ми го казват от няколко места, дори и миналата седмица в будапеща говорих с един италианец, коъто е работил в БМВ в Торино 12 години като диагностик и той човека каза че вътре в таблото има слаба връзка мужду паметта и процесора - така, че ще сменяме табла май...
Дано съм ти бил полезен.
поздрави.
И аз съм още така, и моето умира от време на време. Доколкото разбрах като го сменя ще се оправи. Вече ми го казват от няколко места, дори и миналата седмица в будапеща говорих с един италианец, коъто е работил в БМВ в Торино 12 години като диагностик и той човека каза че вътре в таблото има слаба връзка мужду паметта и процесора - така, че ще сменяме табла май...
Дано съм ти бил полезен.
поздрави.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
сменяйте като не слушате!
ето линк :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#645243
Извинявам се ...
или тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E1%EB%EE

ето линк :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#645243
Извинявам се ...
или тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E1%EB%EE
Последна промяна bawarka на 14 Ное 2007, 18:03, променена общо 2 пъти
- netmurder
- старши ентусиаст
-
bawarka : бате нещо не мога да отворя линка!!!! би ли го оправил или проблема е при мен .... а между другото възможно ли е да е от ксенона дето съм го сложил щото карам днес без фарове и не ми е направило този проблем за сега!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- netmurder
- старши ентусиаст
-
извинявам се ако има нещо с каката ама ако може да ми даде точния линк да прочета за какво става на въпрос, благодаря предварително!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
интересното сега е че когата времето е сухо таблото не изключва!!! явно когато вали нещо се мокри и прави проблем некой да има идея .....
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
Ами нищо не искам да казвам, възможно е при всеки да е бил различен проблема, аз изчетох всички теми, прегледах всички връзки, чистих маси, но уви ефект нямаше.
Ефект се появи преди 4 дни когато си смених таблото за проба, ами вече 4 дни с това другото табло такъв ефект не съм забелязъл, всичко си работи и такива умирания няма, ще го покарам още седмица за по-сигурно но мисля, че наистина проблема е в него.
Преди го правеше всяка сутрин по 5-6 пъти за 200 метра.
Аз пък нямам нищо против да си сменя таблото за 60 лева и да знам, че нямам проблеми с уредите и да знам че малко или много си контролирам колата..
Айде със здраве.
Ефект се появи преди 4 дни когато си смених таблото за проба, ами вече 4 дни с това другото табло такъв ефект не съм забелязъл, всичко си работи и такива умирания няма, ще го покарам още седмица за по-сигурно но мисля, че наистина проблема е в него.
Преди го правеше всяка сутрин по 5-6 пъти за 200 метра.
Аз пък нямам нищо против да си сменя таблото за 60 лева и да знам, че нямам проблеми с уредите и да знам че малко или много си контролирам колата..
Айде със здраве.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
а има ли значение от какъв мотор ще взема табло или е достатъчно да е същото като моето....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако си с 318iS (както пише), трябва да вземеш от 4ц. кола.... 6-таците са с друго програмиране и трябва да се човърка и т.н.... не е гот... вземи си от 4ц модел и така... само гледай да е по-нова година, че (уж) да е по-запазено..
- netmurder
- старши ентусиаст
-
значи мога да взема и от 316 и 318, а на самото табло пише ли некаде от какъв мотор е??
- netmurder
- старши ентусиаст
-
земах едни номера от едно табло ВДО 88 311 220, 110.008.463/071 може ли да се разбере от какъв двигател е?
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
Само гледай да е от бензинка и да е 4-цилиндрово /316, 318/, аз незнам от какво е това дето го взех но пак е до 220 и на всичкото отгоре е 3 години по-старо от моето, но пък работи без грешка, единствената разлика е в лампата на аербага че не е човече с възглавница като моето а пише с букви "АЕРБАГ".
Иначе вече започнах да забравям че съм имал този проблем.

Иначе вече започнах да забравям че съм имал този проблем.

Здравей,
Аз си купих друго табло от М51 но пак има проблем(скороста, оротомера и АБС индикатора не съответсват) така че внимавай и с производството на годината да има съвпадение даже погледни в http://www.realoem.com/bmw/ какви модели са предвидини за твоя автомобил, ако може първо пробвай после плащай.
Поздрави
Аз си купих друго табло от М51 но пак има проблем(скороста, оротомера и АБС индикатора не съответсват) така че внимавай и с производството на годината да има съвпадение даже погледни в http://www.realoem.com/bmw/ какви модели са предвидини за твоя автомобил, ако може първо пробвай после плащай.
Поздрави
15 мнения
• Страница 1 от 1