Имам проблем,ако ниакои може да помага
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Имам проблем,ако ниакои може да помага
Днес ми отказаха реотаните на задното стакло.Коп4ето на таблито свети а реотаните неба4кат.Има ли вариант дасе оправиат без дасе смениа стаклото?
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
s
а някой да е лепил прекъснати реотани,виждал съм на някой коли от чужбина самите писти са намазани с нещо като боя ............ 

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Мойте също не работят, довечера ще проверя и аз дали не е някой от бушоните (предполагам че това е проблема!)
В точния момент се появи темата!

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Колеги искам да се присъединя към тази тема за да не отварям нова ;/
мойте реотани също не работят, снощи погледнах бушоните ...
Номер 23 (5А) си е на мястото и е здрав, НО номер 6 (30А) го няма, а като се опитах да сложа се оказа че няма нищо което да го захване, няма ги железните пластини който са като проводници., тоест само пластмаска си е на номер 6 !!!!!!! Какво да правя??

мойте реотани също не работят, снощи погледнах бушоните ...
Номер 23 (5А) си е на мястото и е здрав, НО номер 6 (30А) го няма, а като се опитах да сложа се оказа че няма нищо което да го захване, няма ги железните пластини който са като проводници., тоест само пластмаска си е на номер 6 !!!!!!! Какво да правя??

Re: s
krasi_bmw написа:а някой да е лепил прекъснати реотани,виждал съм на някой коли от чужбина самите писти са намазани с нещо като боя ............
не знам да има начин да се възстановяват
това което мислиш че е боя, всъщност е самото електропроводимо покритие и се различава по цвят за различните коли (производители)
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Re: s
krasi_bmw написа:а някой да е лепил прекъснати реотани,виждал съм на някой коли от чужбина самите писти са намазани с нещо като боя ............
Аха!
Правил съм го преди време. Комплект (електропроводим лак с четчица и тиксо за облепяне на участъка/-ците, където се нанася) на Хенкел, мисля че беше. Има го и на Бизон, и Вюрт и т.н. - около 20-30лв по спомени.
Единия проблем е че лесно пада/лющи се - това го реших, като сложих фолио на стъклото.
По-гадното, обаче, е да намериш къде точно са прекъснати пистите. Мажеш; включваш да провериш дали всичко е ОК (пръскаш вода от външната страна - който работи - изсушава много бързо); вадиш си очите с тези, които не работят; пак мажеш; пак нещо не е наред... и така - лека-полека става...

15 мнения
• Страница 1 от 1