ДЖАМА ЗАЛЕПНА !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
fani.angel_eyes написа:В шишенцето дали ще има малко за още един нуждаещ се?
Шегата на страна, вчера сутринта имах и аз подобен, та дори и още по-голям проблем - не само беше замръзнало стъклото към уплътненията, но и след като след 300 зора отворих, не можах да затворя - стъклото не падна на долу. Самото то беше замръзнало и към частта откъм огледалото и откъм вратата (долу). С какво и къде трябва да мажа/пръскам?
колега и аз съм го мислил ама лошото е че там ако на пръскаш и неможе да сваляш джама щото целия ше се омазни

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Mollov написа:Марката е Rex, а на шишето го пише на немски.... ма как беше точно, не мога да се сетя.... на английски е следното "REX Anti-Freeze, Rubber Protection, Stic with Sponge 75ml,Art.No.104228" .... сайта на вносителя в BG е www.sandkltd.com (там има каталог и може да се види), ма къде може да се купи на дребно - никва идея...
ааааАААаааа Мерси за ИНФОТО . Човек от колко време я търся тая марка.......
начи зех си ей тоя
КОНЦЕНТРИРАН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ЧИСТАЧКИ 1: 100 РЕКС
от германия от Лидъл или Зимерманн , преди 3 години и още е на половината аз 3 коли смених с него и исках да си купя още даже щях да поръчам да ми донесат 2-3 . Горещо ви го препоръчвам ! ще ви стигне за 2-3 зими сигура !!!!

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3