Как се оправя това???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Ное 2007, 10:55

Подкалниците пазят... Частично.
Да не хвърля в бронята. Но влизане на мизерии си има, даже като разглеждах пода на колата, открих фабрични отвори, които лично аз си тълкувам само като дренажни... Там където по принцип не трябва да вали.

Колега,
Ако е прагчето... Върви да те види тенекеджия/бояджия.
Напълно е възможно прагчето да може да се поизправи. Освен това колегите сам виждаш, че го отличават и се чудят дали е в в калника или не. Причината: то си е в стандартен, отделен цвят(няколко цвята боя има за там), който даже при други цветове коли често се отличава и нищо не пречи като се поизправи и понамести, да се отсече и боядиса само неговият отсек, ако само то е пострадало. Ако не са ти много избледнели праговете с времето разлика няма да видиш. Определено ще е по - евтино от купувне на калник, смяна и боядисване, без да говорим че рискът от разлика в цветовете във случай на смяна на калник е неимоверно по - голям...

И все пак по - добра работа щеше да свърши една реална снимка на контузията, отколкото тези... анимации. Така ни караш всичк ида гадаем. Даже и шеф на сервиз не може да ти каже "колко пари" без да е видял проблема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 09 Ное 2007, 12:37

влизат си мизерии и то стабилно. вчера извадих няколко кила немска пръст :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mirogooo » 09 Ное 2007, 13:04

Ето моя как изглежда :uups: http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=8351

Няма свестен тенек... в града ми и си стои така. Ще сам благодарен ако ми кажете как да го оправя. :help:

Предишна

Назад към E36