Изгорял компютър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Изгорял компютър
Колеги помагайте, че ми изгорлял транзистор мисля на компютъра на колата, който отговарял за 2ри и 4ти цилиндър. Дюзите ги обливали направо с гориво и колата бачка на 2 цилиндъра. Това се случи след като оставих на газаджии да ми сложат инжекцион. Върнал се някакъв + и този елемент гръмнал. Сега тези брилянтни майстори са дали комп-а на ремонт ама я стане я не, комютърджията нямал такъв елемент точно и щял да търси. Някой ако има идея откъде може да се намери нещо подобно или ще трябва нов компютър??? Кажете какво мислите по въпроса!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:(
Стискай палци да успеят да ти го оправят. Имах познат същото му се случи че какви разправии бяха ама му взеха компютър стария не ставаше за нищо.Ако немогат да го оправят намери начин поне да ти платят щетата вината си е изцяло тяхна оставяш им здрава кола те как ти я връщат. или поне газовата да не я плащаш то компютъра до колкото знам е долу горе колкото газовото /ако е инжекцион/. Надявам се всичко да мине благополучно и да се оправиш
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Кои са тея газаджий и за ко ти е тая газ. Само главоболия повярваи, иначе и аз имам газово ама не го ползвам.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Я дай данните на колата и мотора, че може и номера на компютъра, че иначе ще е трудно. И както е казал колегата по-горе юркай ги те да го оправят!
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
7 мнения
• Страница 1 от 1