Таблото!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Таблото!!!

Мнение от hemicharger » 07 Ное 2007, 12:36

Колеги не откривам тема за сменяне на крушките на таблото.

Въпроса ми е следния - разкачам таблото /скоростомера/ за да сменя крушките, но не мога да го изкарам защото волана пречи.

Трябва ли да махам волана или да "напъна" под някъкъв ъгъл за да го извадя, и дали трябва да махам буксите на таблото - ако да - преди това да разкачам ли акумолатора за да не стане проблем?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Ное 2007, 12:44

Излиза, надясно и леко нагоре, с малко зор без да махаш волана. Първо разкачи буксите, малко са пипкави, но разкчиш ли едната ще ти стане ясно за другите две. Аз като махах таблото не откачих акумулатора и от тогава ми свети грешка на въздушните възглавници.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 07 Ное 2007, 12:58

Мерси колега! Те буксите са подобни като на управлението на климатроника, мисълта ми е ако разкача акумолатора после да не даде друга грешка?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Ное 2007, 13:02

Виж какво е писал MRS по въпроса:

MRS написа:Как да оправим цифровия км.?Как да свалим таблото ако имаме волан с AIRBAG?
Качил съм няколко снимки(за начинаещи като мене :D )как се сваля ключа за светлините,кората и таблото.На последните съм показал как си оправих цифр.км.и оил сървиса с два пласта изолирбанд :mhihi: .Описание как се свалят буксите на таблото има в "Полезни теми и линкове свързани с Е36"

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... =1&photo=1

Всичко е показано на снимките в линка :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 07 Ное 2007, 13:04

Супер! мерси

Назад към E36