Задно гърне 318TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Задно гърне 318TDS
Някой може ли да помогне и да ми каже ориентировъчна цена на задното гърне за 318 ТДС 96г.?
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Слагай проходно, по- добре става звука (доколкото е възможно при дизел )
Ко е това.. бос съм

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Щях да пускам нова тема но тъиката стана въпрос в тази.... Има ли нещо вярно че ако се сложи спортно гърне на дизел горели клапаните?
Бях питал за печката но едни маистори ме разколебаха-нещо с газовете се бъркало и от това горели
На моита пръчка бях и искарал гърнето направо от катализатора еитака само за проба и вадеше много приатен плътен звук и качваше оборотите малко по бързо
Бях питал за печката но едни маистори ме разколебаха-нещо с газовете се бъркало и от това горели
На моита пръчка бях и искарал гърнето направо от катализатора еитака само за проба и вадеше много приатен плътен звук и качваше оборотите малко по бързо
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

LAST RIDE написа:Щях да пускам нова тема но тъиката стана въпрос в тази.... Има ли нещо вярно че ако се сложи спортно гърне на дизел горели клапаните?
Ми то мойте са спортни!:))) Нема такова нещо!!!:)))).....така и не казахте за цена на задно!:))))
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те "майсторите" викат, че и лесно пукало глава ама ..
Някакво турско не от най- ментеливите е около 120лв, а има и по 60- 70 ама са по- калпави и бързо заминават.
Някакво турско не от най- ментеливите е около 120лв, а има и по 60- 70 ама са по- калпави и бързо заминават.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
11 мнения
• Страница 1 от 1