Проблем с ключа, не мога да включа на контакт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 31 Окт 2007, 19:26

martin318 написа:и аз преди няколко месеца го имах същия проблем,но при мене колата остана на контакт и ключа почна да се върти свободно :shock: извиках един приятел да ме дръпне да запаля (беше си на контакт колата)запалих я отидох до ключаря ,угасих я на скорост :mhihi: и се оказа че самия ключ бил "захабен" :shock: взех от вкъщи резервния и с него и досега нямам никакви проблеми

Забелязвал ли си ,когато вадиш ключа дали хлопва яко заключването на волана или не се чува. От тогава пробвал ли си стария ключ?!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 31 Окт 2007, 19:47

Ами волана си се заключва и се чува силничко..и оттогава не съм го пробвал ключа.Какво имаш напредвид че питаш за тези неща??
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 31 Окт 2007, 19:56

martin318 написа:Ами волана си се заключва и се чува силничко..и оттогава не съм го пробвал ключа.Какво имаш напредвид че питаш за тези неща??

Правя си някои изводи :D
Пиши ако пробваш стария ключ!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 01 Ное 2007, 3:43

Разглобих всичко, разбих ключалката и като гледам май проблема е някъде вътре в конзолата, щото и волана може да се върти само на около 45 градуса. Шалтерчето май е в ред, не ми се видя да е изядено на врътката, ама тя конзола въобще не можах да вида как се маха.

Предишна

Назад към E36